Helyi fórum

2021.08.19. 19:00

Közművelődési kerekasztal alakul Miskolcon

Először ült össze a Miskolci Közművelődési Kerekasztal 2021. augusztus 17-én, a Diósgyőri Népi Kézműves Alkotóházban.

Detzky Anna

Fotó: Kozma István

Az alkalom a Fügedi Márta Népművészeti Egyesület és a Szent György-hegy Alapítvány kezdeményezésére és Miskolc Város Jegyzője felhívására valósult meg. A kerekasztalnak, mint helyi fórumnak a lakossági igények megjelenítése, a kulturális érdekérvényesítés és a közművelődési tevékenységek önkéntes összehangolása lesz a feladata. Javaslatot tehet a település közművelődési tevékenységével kapcsolatos valamennyi kérdésben. Választott képviselői részt vesznek a miskolci önkormányzattal való egyeztetéseken.

Csatlakozási szándékát fejezte ki: a Miskolc Város Kultúrájáért Közalapítvány, a Megszólaló Kezek Közhasznú Alapítvány, az Észak-Magyarországi Regionális Filmalap-Miskolc Alapítvány, a Zöld Kapcsolat Egyesület, a Miskolci Tükörkép Közéleti Egyesület, a Cellarium Hungaricum Közhasznú Egyesület, a Miskolcz Revital Táncsport Egyesület és az Avas Event Kft.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában