Gazdit keresünk

2021.08.05. 15:00

Gazdit keres Kicsi, Sába és Kolbász

Ezen a héten a Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA) gazdira váró lakóiból mutatunk be hármat.

A menhely Facebook-oldalán minden gazdikereső négylábú megtekinthető. A leendő örökbefogadóktól egy bemutatkozó levelet kérnek e-mailben vagy oldalukra üzenetben küldve. Időpont-egyeztetést követően a kiválasztott kutya vagy cica meglátogatható a menhelyen. A kutyákat csipelve, oltva, oltási könyvvel, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 15 ezer forint. További tájékoztatás mindennap 8 óra és 16.30 között kérhető az alábbi számon: 30/232-1890.


Kicsi másfél éves, nagy testű, vizsla-labrador keverék kan. Igriciben kóborolt az utcán. Mai mérete meghazudtolja a nevét. Korából és valószínűsített fajtajellegéből adódóan tele van energiával. Nagyon aktív, ezért sok szabadidővel bíró gazdit keres, aki rendszeresen foglalkozna vele és tanítaná.


Sába hároméves, nagy méretű, jó kiállású, keverék szuka. A Tisza partján kóborolt társával, vélhetően kitették őket. Barátnője, akivel együtt került be, azóta már gazdisodott, de ő a menhelyen rekedt. Fiatal korának megfelelően elég mozgékony, hasonló tulajdonságokkal rendelkező gazdát keres.


Kolbász kétéves, közepes testalkatú, keverék kan. Sajókazán magára hagyva találtak rá. Nagyon élénk, pörgős kutyus, akinek sok mozgásra van igénye. Rendkívül emberbarát, ragaszkodó, olyan gazdit szeretne, aki minél több időt tölt vele. Fajtársaival nem igazán jön ki, így egyedüli kutyának ajánlott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában