Az Év játékvezetője a megyében

2021.08.08. 19:30

Fél évet várt a kupáira

A tavalyi év legjobb helyi labdarúgó-dirigense sokat „böjtölt”, de kivárta az ünnepélyes pillanatot.

Kolodzey Tamás

Fotó: Vajda János

A januárra tervezett díjátadót a koronavírus-járvány miatt el kellett halasztania az MLSZ megyei igazgatósága játékvezetői bizottságának. A ceremóniát a napokban végre megtarthatták: a díjazottak dr. Varga Zsolt elnöktől vették át jól megérdemelt jutalmaikat. A testület döntése alapján Németh Zoltán lett a 2020-as idény legjobbja, s teljesítményéért két kupát kapott.

– Együttes méretük csaknem eléri a másfél métert, így amikor hazamentem, azon töprengtem, hogy hová helyezzem azokat – mondta ajándékairól a kiváló sípmester. – Persze megtaláltam a legméltóbb részt: a nappali központi helyére kerültek egy polcra, így jómagam állandóan látom, továbbá a családom tagjai, a hozzánk érkező barátok és ismerősök is szemügyre vehetik a kupákat. Tizenöt esztendeje fütyülök, ezt szintén kiemelték az évzáró-évnyitó gálán. Az idő szalad, 2006-ban az év kezdője lettem az encsi körzetben, most meg az év játékvezetője a megyében. Remélem, hogy a mostani ereklyéket újabbak is követik majd a pályafutásom során, otthon van még hely akár többnek is.

Szűkebb pátriánkban Németh Zoltán az egyik legrutinosabb és legfelkészültebb „karmester”, akivel az augusztus közepén kezdődő megyei első és második osztályú pontvadászatok során a csapatok játékosai és a szurkolók ismét találkozhatnak majd.

(A borítóképen: dr. Varga Zsolt és a díjazott Németh Zoltán)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában