Gazdit keresünk

2021.08.28. 15:00

Csöpi, Lori és Szami várja, hogy örökbe fogadják őket

Az Észak-Magyarország Kisállat oldalán a Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány lakóit mutatjuk be Sátoraljaújhelyről.

A négylábúak a menhelyen mindennap megtekinthetők 13 és 16 óra között, szombaton és vasárnap is. Az örökbefogadás költsége 9000 forint, feltétel, hogy az ebről biztonságos környezetben gondoskodjanak egy életen át. Érdeklődni itt tudnak olvasóink: 06-30/576-8935, 06-20/242-1161.


 

Szami tizenkét éves, közepes méretű, ivartalanított, keverék szuka. Kölyökként találták a hegyen. Fekete színe miatt eddig nem volt szerencséje az örökbefogadókkal. Élénk természetű, de alkalmazkodó. Szívesen sétál, és szeret fürdeni. Nyugodt családi körülmények között érezné jól magát.


Csöpi tizenegy éves, kis testű, foxterrier jellegű kan. Gazdája költözése miatt került vissza az alapítványhoz, de korábban már megtapasztalta a hajléktalanságot. Bekerülésekor könnyen feltalálta magát, jól alkalmazkodik. Szereti a hasát, de igen értelmes. Pórázon szépen sétál, és imád hűsölni.


Lori tizenkét éves, közepes termetű, ivartalanított, keverék szuka. Kölyökkora óta a menhely lakója, testvérével együtt dobták be a kutyaotthonba. Emberekkel nagyon kedves, hálás kutyus, és fajtársaival is jól kijön. Mozgékony, kertes házba ajánlott, olyan gazdi mellé, aki nyugodt öregkort biztosítana neki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában