lánykérés

2021.08.04. 18:30

A játékvezetői bizottság gáláján kérte meg a kedvese kezét

A „haditervet” csak hárman tudták, és hétpecsétes titokként kezelték.

Kolodzey Tamás

Fotó: Jakab Gábor

Egy ideig a jól megszokott medrében haladt a Magyar Labdarúgó-szövetség megyei igazgatósága játékvezetői bizottságának gálája. A vacsora után azonban Friedl Csaba, a jb alelnöke és gazdasági felelőse váratlanul arra szólította fel a díjazottakat, hogy mondjanak néhány szót.

Nagy tapsot kaptak

A tavalyi idény legjobbjai pedig beszéltek, majd Vinter Béla Gábor, a 2020-as év legjobb ifjúsági játékvezetője ragadta magához a mikrofont, és – az érintett legnagyobb meglepetésére – megkérte Gecsei Andrea, az országos (NB II.-es) női asszisztensi keret tagjának kezét. Kihívta kedvesét, előkapta a gyűrűket, a százhuszonnyolc jelenlévő felállva tapsolta a ceremóniát – mely után már csak az esküvő időpontját kell kitűznie a párnak.

– Vinter Béla Gábor velem természetesen megbeszélte a tervét, én pedig nagy örömmel bólintottam – mondta a civilben bírósági elnök dr. Varga Zsolt, a ­megyei játékvezetők elnöke, majd hozzátette: – Elég régen járok már a téli és a nyári báljainkba, a díjazó-jutalmazó ünnepségeinkre, de ilyen különleges akcióval még nem találkoztam. A testület elöljárójaként annyit tehetek hozzá a történtekhez, hogy magánéletükhöz sok boldogságot kívánok az érintett síposainknak. Remélem, hogy még sokáig köztünk maradnak, és a terveik szerint haladnak majd előre a ranglétrán.

(A borítóképen: Gecsei Andrea és Vinter Béla Gábor)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában