Programdömping

2021.07.29. 15:30

Hernád Fesztivál zenés komédiával, bulival

A hónap két utolsó napján érdemes lesz ellátogatni Hernádszentandrásra.

Hegyi Erika

Fotó: Polgármesteri Hivatal

A XIII. Hernád Fesztivált rendezik meg július 30-án és 31-én Hernádszentandráson. Mindkét délután hamisítatlan családi hangulat vár kicsiket és nagyokat.

„Július 30-án, pénteken este 7 órától várunk mindenkit szeretettel egy kellemes szabadtéri színházi előadással fűszerezett estére! A tiszaújvárosi Sodrás Amatőr Színtársulat évek óta Hernádszentandrás vendége, rendezéseik garantálják a minőséget és a fergeteges hangulatot!” – fogalmazott Üveges Gábor, Hernádszent­andrás polgármestere, hozzátéve: az Anconai szerelmesek című zenés komédia az olasz vásári komédiák legjobb hagyományait ötvözi a sajátos magyar humorral és a hetvenes évek legismertebb olasz slágereivel.

Az előadás helyszíne a község szabadtéri színpada.

Családi sziget

Július 31-én, szombaton délután 3 órától főleg a gyermekeket várja a Családi sziget, ahol mesebeli kalandozások, játszóház, kézműves-foglalkozás és lovaglás várja őket. Közreműködik Záborszky Eszter mesemondó és mesebeli csapata. Eközben anyukáknak, apukáknak, nagymamáknak, nagyapáknak muzsikál a Szám­adó Zenekar, és az igazi piknikhangulatban szabad a nóta.

A fesztivál csúcspontja este 7 órától a miskolci Sky Fanatic zenekar koncertje lesz, fergeteges, fiatalos bulival.

Mindemellett finom ételek, hűsítő italok, és minden, ami szem-szájnak ingere várja a vendégeket.

„Hozd el magad, hozd el a jókedvedet!” – áll a fesztivál plakátján. Ki tudna ennek az invitálásnak ellenállni?

(A borítóképen: Az Anconai szerelmesek című zenés komédiát is láthatja a közönség)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában