Kórustalálkozó

2021.07.27. 17:00

Éled vidék, felcsendülnek a dalok

Tizedik alkalommal találkoztak a kórusok Alsóvadászon vasárnap.

A legszebb magyar dalok csendültek fel a Református Templom ódon falai között, amelyek a hallgatóság elismerését – köztük az enyémet – váltották ki. Köszönöm a szervezőknek és Szemán János polgármester úrnak a meghívást – írja közösségi oldalán Demeter Zoltán, a térség országgyűlési képviselő

Arról is beszámol, hogy Homrogdon a Csereháti Egyházközségek Jövőjéért Alapítvány családi napi rendezvényén vehetett részt. Egy kellemes délutánt tölthetett el csereháti barátai és ismerőse körében. Ünnepelték a családokat, ünnepelték a barátságokat és örültek egymás örömének. Közösen vettek részt a misén, volt főzőverseny, és sok-sok tartalmas program.

„Köszönöm Veres Zoltán plébános úrnak a meghívást. Hajrá Cserehát! Hajrá Homrogd!” – fogalmazott Demeter Zoltán.

Hosszú idő után Tardonán is újraindult a közösségi élet. Szombaton egy napon tartották a gyermeknapot és a falunapot. Pezsgett az élet!

„Jó volt találkozni veletek, önökkel. Köszönöm Czakó Tivadar polgármester úrnak a meghívást! Hajrá Tardona!” – írta a képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában