Gyermeknapi kívánság 2021

2021.06.02. 17:30

Lali egy rendőrautót kért gyermeknapra, megkapta

A 4 éves Szalontai Lajos nagyon szereti a rend­őrautókat, és minden olyan járművet, amelyiken sziréna van. Gyermeknapon a rendőrség és az Észak-Magyarország segítségével az ő kívánsága is teljesült, egy igazi rendőrautóba szállhatott be.

20210530 Miskolc fotó: Vajda János VJ Észak-Magyarország Szalontai Lajos 4 éves kisfiú és testvére Ambrus gyermeknapi kívánságát teljesítette a rendőrség Miskolcon.

Fotó: Vajda János

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei vasárnap reggel Lalit és másfél éves testvérét, Ambrust lepték meg a miskolci Vörösmarty utcában, ahol a gyerekek legnagyobb meglepetésére begördültek a házuk elé.

Rendőröset játszanak

„Nagy élmény volt egy rendőrautót kipróbálniuk, és a szirénát is bekapcsolhatták” – mondta a gyerekek édesapja, Szalontai Lajos. „Még egy igazi bilincset is kipróbálhattak, eddig csak műanyag játék bilincshez volt szerencséjük, mert rendőröset is szoktak játszani.”

– Nagyon hangos volt a szirénázás, de ezt nagyon szeretem, jó volt ilyen közelről hallani – mondta a kis Lali, miután a miskolci rendőrök rövid járőrözésre is elvitték testvérével együtt a szolgálati autóval.

Lali még nem tudja, hogy mi lesz, ha nagy lesz, most a legjobban a rendőrautók és a tűzoltóautók érdeklik, így az is lehet, hogy jövő ilyenkor a lánglovagoktól kér majd egy szirénázós kört gyereknapra.

(A borítóképen: Ambrusnak és Lalinak nagyon tetszett a rendőrautó)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában