Dobogós helyezések

2021.06.04. 17:00

Kilenc joghallgató kilenc elismerése

Remekeltek a Miskolci Egyetem hallgatói a nemzetközi, tudományos konferencián.  

A Miskolci Egyetem minden hallgatója dobogós helyezést ért el a „Constant 2021” elnevezésű online nemzetközi hallgatói tudományos konferencián, amelyet május 14-én rendezett meg a bukaresti Nicolae Titulescu Egyetem.

A bukaresti intézmény immáron 14. alkalommal megszervezett nemzetközi tudományos konferenciáját a pandémia miatt a tavalyihoz hasonlóan az idén is online formában rendezték meg. A hagyományos központi megnyitó ünnepség elmaradt, helyette a szekció­ülések vezetői köszöntötték a saját szekcióik előadóit. Az Állam- és Jogtudományi Kar hallgatói a büntetőjogi, a közjogi és a magánjogi szekcióban egyaránt képviseltették magukat. A legnagyobb számban a közjogi szekcióban adtak elő. A szekciózsűrik olyan kiemelkedőnek ítélték az elhangzott előadásokat, hogy a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának minden hallgatóját dobogós helyezésben részesítették.

A helyezések

Büntetőjogi szekció:

1. helyezés Barta Tamás, 2. helyezés Lindt Roland

Magánjogi szekció:

11. helyezés Nagy Márton

Közjogi szekció:

1. helyezés Figeczki Blanka, Toplenszki Zalán

2. helyezés Galambos Patrik, Varga Zsófia Kincső

3. helyezés Mercz Mónika, Nagy Zsuzsanna Mária

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában