Összefogás

2021.06.14. 12:56

Jótékonysági horgászverseny Varbón Noémiért

A Varbói tó a horgászok kedvelt helye, de május utolsó hétvégéjén egy különleges oka is volt, hogy megteltek a horgászhelyek: jótékonysági horgászversenyt szervezett Lovas László egyéni vállalkozó és a Varbói Önkormányzat.

A verseny megszervezésének célja a 4 és fél éves sajószentpéteri Gál Noémi külföldi gyógykezelésének költségéhez történő hozzájárulás volt.

A horgászversenyre összesen 34 csapat nevezett, a győztes Fazekas Bence és Bakti Péter csapata lett.

A jó hangulatú és eredményes versenyen e nevezési díjakból, valamint egyéb adományból összesen 938 ezer forint gyűlt össze, melyet a főszervezők Noémi szüleinek adtak át.

A verseny fő támogatói Lovas László egyéni vállalkozó, Varbó Község Önkormányzata, valamint az UNIÓ COOP Zrt. voltak. A verseny szervezői ezúton is szeretnék kifejezni köszönetüket valamennyi adakozónak.

Noémi egy vírus okozta fertőzés miatt súlyos fokban hallássérült. Gyógyulására egyedüli megoldás az őssejtbeültetés, melyet egy külföldi klinikán végeznek el, azonban a kezelés tetemes összegbe kerül, ami jócskán meghaladja a kétgyermekes család anyagi lehetőségeit.

Amennyiben Ön is szeretne a kislány gyógykezeléséhez hozzájárulni, úgy az alábbi számlaszámon megteheti.

Számlaszám: 11773346-00825542 OTP Bank

Közleménybe: ADOMÁNY

Külföldi utalás esetén: IBAN: HU62 1177 3346 0082 5542 0000 0000

BIC(SWIFT)KÓD OTPVHUHB

Noémi történetéről a Noémiért elnevezésű Facebook oldalon olvashat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában