Színötös pályázat

2021.06.17. 13:30

Csatlakozzatok a színötösök csapatához!

Péntektől várjuk a tanévet kitűnően teljesítő diákok és szüleik jelentkezését.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Az Észak-Magyarország és a Boon.hu idén is meghirdeti a népszerű Színötös pályázatot: bemutatjuk azokat az általános iskolás Borsod-Abaúj-Zemplén megyei tanulókat, akik kitűnően teljesítették a 2020–2021-es tanévet, bizonyítványukban csupa ötös (jeles, példás, kitűnő) sorakozik, és eredményüket büszkén vállalva jelentkeznek felhívásunkra.

Jelentkezni kizárólag a www.boon.hu/szinotos internetes oldalon lehet az ott található űrlap kitöltésével és a kért dokumentumok – jó minőségű portrékép az általános iskolás színötös diákról, szülői hozzájáruló nyilatkozat, a bizonyítvány másolata – feltöltésével. Jelentkezéseket az alsó tagozatos gyermekeknél szöveges értékeléssel is elfogadunk, ha tartalmazza a „követelményeknek jól megfelelt” vagy „megfelelt” összegzést. Fontos, hogy az adatlapot pontosan, hiánytalanul töltsék ki a szülők.

A portálon és a lapban

A jelentkezési lehetőség június 18-án, azaz holnap 10 órakor kezdődik és július 10-én 14 óráig tart. A színötös tanulók portréit a www.boon.hu-n, valamint a nyomtatott Észak-Magyarországban is megjelentetjük. Arra biztatjuk tehát a tanévet kitűnően teljesítő diákokat: csatlakozzanak a színötösök csapatához! A pályázatra beérkezett fotókat július 15-e és augusztus 14-e között jelentetjük meg napilapunkban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában