lottónyertes

2021.06.16. 19:30

Autó, lakás, befektetés – erre költ a lottómilliárdos

Változó számokat ikszel az Ötöslottó 13. heti nyertes szelvényét kitöltő játékos. Most telibe talált.

20200221 Szombathely Kitört a lottóláz: ötmilliárd a tét – Van olyan vasi, aki azóta játszik, amióta elindult a játék. Fotó: Unger Tamás UT Vas Népe

Forrás: MW

Fotó: Unger Tamás

Hírt adott magáról az a szerencsés játékos, aki helyesen tippelte meg az Ötöslottó 13. hetében mind az 5 számot, így végül 2,8 milliárd forintot nyert. A nagynyertesek számára fenntartott kérdőív kitöltése ugyan nem kötelező, de a nyertes mégis úgy döntött, hogy megoszt magáról, lottózási szokásairól és pénzügyi terveiről néhány információt.

Szakértő tanácsát kéri

Az április 3-i Ötöslottó-sorsoláson kihúzott öt szám a 6, 32, 39, 44, 76 volt.

A nyertes által kitöltött kérdőívből többek között kiderült, hogy bár évtizedek óta heti szinten lottózik, eddig még soha nem nyert nagyobb összeget.

Rendszerint családtagjaival együtt játszik, így nem meglepő, hogy elsőként párjával osztotta meg a jó hírt, és a nyereményéből is elsősorban a szűkebb családja részesül majd.

A nyertes állítása szerint mindig eltérő számokkal játszik, és ezúttal is véletlenszerűen választotta ki mind az öt számot. A kitöltött szelvényt Budapesten adta fel.

A nyereményéről internetes forrásból értesült, arra a kérdésre pedig, hogy mire fogja költeni, több választ is megadott. Ezek között szerepeltek a tárgyi javak, így például az autó- és a lakásvásárlás, de a befektetési szándékát szintén feltüntette a válaszaiban. Életvitelében, családi, valamint baráti kapcsolataiban nem tart drasztikus változástól, ugyanakkor pénzügyi tudatosságra vall, hogy tervezi igénybe venni pénzügyi szakember segítségét.

A nyertes jövedelmi helyzetét – a telitalálatot megelőzőleg – úgy írta le, hogy a megfelelő beosztással családja kijött a havi keresetből. Válaszában azt is kijelentette, hogy folytatni kívánja a lottózást – derült ki a Szerencsejáték Zrt. közleményéből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában