online beszélgetés

2021.06.27. 14:30

A miskolci csillagvizsgáló a Vándorcsillagok című beszélgetős műsorban

Ha szeretnéd tudni, hogy mit csinálnak a miskolci csillagászok, hallgasd meg a Magyar Csillagászati Egyesület „Vándorcsillagok” című online webcastjét hétfőn.

Forrás: Shutterstock

A Magyar Csillagászati Egyesület „Vándorcsillagok” című online webcastjének júniusi vendége az MCSE Miskolci Csoportjának vezetője, Leitner Zsolt lesz, adták hírül közleményükben. A beszélgetős műsort 2021. június 28-án, hétfőn 20 órától hallgathatják meg az érdeklődők, melyet az MCSE Facebook-oldalán fognak élőben közvetíteni.

A beszélgetés témái között szerepelnek majd a hosszú évek óta töretlenül működő miskolci csillagvizsgáló, a Miskolci Csoport által szervezett járdacsillagászatok és észlelő-táborok, valamint a csoport járványhelyzetet követő tervei is.

A „Vándorcsillagok” célja, hogy minél többen megismerhessék a helyi csillagász csoportokat, bemutassák a közhasznú ismeretterjesztő munkájukat és népszerűsítsék a közösségi csillagászati tevékenységet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában