Foci

2021.06.08. 14:37

A mezőkövesdi elnök is ott lesz az esti Eb-meccsen

A Mezőkövesd Zsóry FC Kft-t tulajdonló Mezőkövesdi SE elnöke újságolta, hogy személyesen teszi tiszteletét legjobbjaink hazai Európa-bajnoki meccsein.

Kolodzey Tamás

20200603 Mezőkövesdi fotó: Kozma István KI Észak-Magyarország Tállai András államtitkár a mezőkövesdi klub elnöke üdvözli a buszokkal Budapestre induló mezökövesdi szurkolókat.

Forrás: Illusztráció

Fotó: Kozma István

Tállai András (aki civilben a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára és a mezőkövesdi térség országgyűlési képviselője) a kedd esti, írek elleni felkészülési összecsapást sem hagyja ki.

– Ami az Eb-t illeti: mindkét budapesti, a portugálok és a franciák elleni magyar találkozón jelen leszek és remélem, hogy kiválóságunkat, Cseri Tamást is látni fogom a pályán – közölte Tállai András. – Akkor is csak az elismerés hangján szólhatok Tomiról, ha „csak” a kispadon ül majd, hiszen NB II-es futballistaként jött Mezőkövesdre, napjainkban pedig a fiatalok példaképe. Középpályásunk bebizonyította, hogy akarattal, céltudatossággal és kitartással a sportban és az életben is sokra lehet jutni.

A politikus-sportvezetőtől megtudtuk még, hogy klubelnökként nem csupán egyedül lesz jelen a Puskás Arénában sorra kerülő kontinensbajnoki összecsapáson, hanem az MZSFC stábjának tíz tagja a helyszínen drukkol majd – azért csak ennyien, mert több jegyet nem igényelhettek az MLSZ-től.

Ami pedig a Münchenbe kiírt Németország – Magyarország találkozót illeti, Tállai András hangsúlyozta: szeretne eljutni a bajor fővárosba is.

(A borítóképen: Tállai András államtitkár a mezőkövesdi klub elnöke üdvözli a buszokkal Budapestre induló mezökövesdi szurkolókat 2020-ban)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában