nyári napközi

2021.05.27. 19:30

Van miből választani a megyeszékhelyen

Sokrétű nyári napközi kínálat a Miskolci Kulturális Központ szervezésében.

Nagy-Hankó Krisztina

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A nyári szünet teljes ideje alatt várják a gyerekeket. Mindenki megtalálja a kedvére valót, akár a képzőművészet, az állatok, a tánc, a mozgás vagy a történelem szerelmese.

Az Ady Endre Művelődési Házban, a Zenebona napköziben, játékos zenei, ritmusérzéket fejlesztő feladatokkal találkoznak a résztvevők. A lélek és művészet napköziben a képzőművészet, az alkotás mellett a belső harmónia elsajátításával gazdagodhatnak. A Szín-Játék napköziben különböző készség- és képességfejlesztő foglalkozások során fejleszthetik a gyermekek magukat. A Gárdonyi Géza Művelődési Házban a Csupa mosoly napközi várja majd a kicsiket sok mesével. A Görömbölyi Művelődési Házban az Angol élmény napköziben játszva bővülhet a gyerekek szókincse. A Lovas-REkreatív napköziben a lovaglás élménye mellett a környezetvédelem és a kézműveskedés is fókuszba kerül. Az Ifjúsági Házban a Hétpróba napközi hívogatja az örökmozgó gyerekeket, a Táncos kedvű napköziben pedig a standard és latin táncok alapjaival ismerkedhetnek meg a jelentkezők. A Lovagi Tornák Terén az udvarhölgyek, apródok, királyok és királynék életébe nyerhetnek betekintést a gyerekek. De ugyanitt lesz FotóZOO és Íjász napközi is. A Vasgyári Művelődési Ház Kutyás napközibe várja az érdeklődőket, ahol a gyerekek különböző trükköket gyakorolhatnak kedvencükkel. A Mesterségem címere napköziben a munka világába tekinthetnek be a jelentkezők, közel tíz szakma megismerésével.

(A borítóképen: A gyerekek nagy része imádja a nyári táborokat)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában