Fejlesztés

2021.05.27. 14:30

Tovább fejleszt a Vizisport Club Tokaj

A Tisza-parti strand mellett lévő bázisuk felújításával tovább növekedne a mozgásterük.

Kolodzey Tamás

Fotó: ÉM

Megkezdődött a vízisport-szezon, a kellemetlen idő ellenére is egymást érik a versenyek. Az egyesületek tagjai felkészültek az idényre, elképzelésekben és tervekben nincs hiány.

Húszmillió kellene

– Eredményes hónapokra számítunk annak ellenére, hogy nem dúskálunk az anyagi eszközökben – mondta Krecz Tamás, a Vizisport Club Tokaj elnök-edzője, majd hozzátette: – Az országos szövetség támogatásából és a tagdíjakból élünk, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy fejlődjünk és fejlesszünk. Manapság nehéz produkálni, hatalmas a konkurencia, az országban százötven klubban kajakoznak, kenuznak. Mi is megragadunk minden alkalmat: most azon törjük a fejünket, hogy pályázati pénzből felújítsuk a Tisza-parti strand közvetlen közelében lévő üdülőnket, melynek ismételt birtokba vételével – a Bodrog-partján lévő modern bázisunk mellett – tovább bővülne a mozgásterünk.

Az ártéri, de értékes területen lévő bázis régóta elhanyagolt, a faház rossz állapotban van, felújítása régóta esedékes.

– A tulajdonunkban lévő komplexumot bűn lenne értékesíteni és az érte kapható pénzt felélni, ezért arra törekszünk, hogy átépítsük – folytatta Krecz Tamás.

Arra a kérdésre, hogy a munkálatokra mennyi pénzre lenne szükségük, az elnök húszmillió forintról beszélt.

(A borítóképen: Krecz Tamás)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában