vetélkedősorozat

2021.05.18. 07:00

Közlekedésbiztonsági vetélkedő családok számára

Közlekedésbiztonsági vetélkedőre hívja a családokat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság.

Az ORFK – Országos Balesetmegelőzési Bizottság és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság a családok szabályos közlekedésének propagálása céljából idén is meghirdeti a „Közlekedik a család” vetélkedősorozatot.

A vetélkedő megyei döntőjét a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság szervezésében 2021. június 12-én (szombaton) 9 óra és 15 óra között rendezi a Miskolc Autóház Kft. (Skoda Márkakereskedés) Déli városkapuban lévő telephelyén.

A családok játékos formában mérik össze tudásukat az aktuális egészségügyi helyzetre figyelemmel, és fokozott óvatossággal.

A rendezvényen ütemezve történik a családok elméleti és gyakorlati tudásának felmérése. Az a család, aki a legsikeresebben szerepel a megyei versenyen, képviseli megyénket az országos döntőn.

A versenyen való részvétel ingyenes. A vetélkedőre olyan családokat várunk, ahol a szülők 6-17 év közötti gyermeket nevelnek.

A verseny fődíja egy Skoda KAMIQ személygépkocsi.

A rendezvényről bővebb információért keresse fel a www.kozlekedikacsalad.hu internetes oldalt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában