Gazdit keresünk

2021.03.17. 15:00

Két kutya, egy cicó keres ezen a héten gazdit

Ezúttal a a Tardonai Kóborkák Állat- és Természetvédő Egyesület lakóit mutatjuk be.

Cicó

Az állatok oltással, chippel rendelkeznek, de az ivartalanítási kötelezettség az új gazdira hárul. A kutyák számára feltétel az elegendő mozgástér és a szigetelt kutyaház, továbbá, hogy a négylábú jövevényt a befogadó családtagként kezelje. Telefonos egyeztetés után lehetséges a látogatás. Érdeklődni Pál Lillánál, az egyesület elnökénél lehet, a 06-70/434-2975-es telefonszámon, vagy [email protected] e-mail címen.


Zsömi

Zsömi 3-4 év körüli közepes testű, ivartalanított, keverék kan. Nagyon bújós, kedves kutya, igazi szeretetbomba. Más ebekkel is jól kijön, de a macskákkal nem. Kan létére tyúkanyóként nevelte a mellé kerülő kölyköket. Jóindulatú, okos, tanulékony és imádja a gyerekeket. Szeret sétálni, labdázni és úszni.


Hiéna

Hiéna 2 év körüli foxterrier jellegű, középméretű, keverék szuka. Szófogadó, gyorsan tanul, minden simogatásért nagyon hálás, valódi családi kutya. Jó házőrző, de szívesen veszi, ha sétálni viszik, akár víz mellé. Kedveli az emberek és gyerekek társaságát, de inkább egyedüli ebnek ajánlott macskamentes portára.


Cicó

Cicó 10 hónap körüli cirmos kandúr. Az erdőben találták. Nagyon bújós, barátságos cica, nem túl aktív, inkább lustácska, ideje nagy részét legszívesebben ölben tölti. Szereti az emberek és más macskák társaságát is és gyerekhez szokott. Lakásba, vagy kinti-benti tartásra egyaránt alkalmas családi kedvencnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában