Gazdit keresünk

2021.01.20. 16:30

Vénusz, Tabak és Boxi gazdit keres

Az Észak-Magyarország kisállat oldalán a Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány lakóit mutatjuk be Sátoraljaújhelyről.

A kutyák a menhelyen mindennap megtekinthetők 13–16 óra között, szombat–vasárnap is. Az örökbefogadás költsége 8000 forint, feltétel, hogy az ebről biztonságos környezetben gondoskodjanak egy életen át. Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: 06-30/576-8935, 06-20/242-1161.


Vénusz hétéves, keverék, közepes termetű, oltott, chippezett, ivartalanított szuka. Huncut természetű, nagyon mozgékony, barátságos kutyus, nem látszik rajta a kora. Szívesen szaladgál a futtatóban lakótársával, ezért egy sportos gazdi felelne meg neki a legjobban, aki akár kutyaiskolába is beíratja.


Tabak kétéves, tacskó-jellegű, kis testű szuka. Egy autós medencetöréssel hozta be a menhelyre, aki elütötte. Sérülése gyógyul, már sétálni is lehet vele, hamarosan ivartalanítják. Chip hiányában a gazdája nem került elő. Kedves, nyugodt, barátságos állat, bár nem fogad el mindenkit. Benti tartásra javasolt.


Boxi ötéves, keverék, nagy méretű, ivartalanított kan. Értelmes kutya, de foglalkozni kellene vele. Tanulja a pórázon sétálást, már viszonylag jól megy neki. Kenneltársával jól kijött, akit örökbe fogadtak, ezért most egyedül van. Türelmes gazdi lenne számára ideális, aki időt szánna rá, hogy vele legyen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában