nyereményjáték

2020.12.27. 13:00

Hűséges előfizetőinket jutalmazta az Észak-Magyarország

A nyertesek azt is elmondták, ki miért szereti az Észak-Magyarországot.

Pap Gyula

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

A legalább tíz esztendeje megszakítás nélkül az Észak-Magyarországra előfizető olvasóinkat jutalmaztuk hűségükért nyereményjáték keretében, amelyben automatikusan vettek részt.

Ezzel kezdődik a nap

Öt hónapon keresztül minden hónapban sorsoltunk ajándékokat közöttük. Így decemberben például fiús, lányos legószettet nyerhettek hűséges és szerencsés olvasóink.

Riczu Istvánné Szerencs-Ondon lakik. Emlékezete szerint körülbelül tizenöt éve olvasója Észak-Magyarországnak. Még édesanyjától örökölte az újság szeretetét. Ő évtizedekig járatta az Északot.

Olvasási szokásairól érdeklődve megtudtuk, gyakorlatilag mindent átnéz, ami a lapban megjelenik. Reggel köntösben, a kávé mellett átlapozza és megjegyzi, hogy melyik anyagot érdemes alaposan elolvasni.

Erre este kerül sor amikor több idő jut rá. Minden érdekli, ami a Covid–19-ről szól. A fiatalos és olyan témák is, amelyek az idősebb korosztályról számolnak be. Az egészségügyi témájú cikkeket is szívesen olvassa, csakúgy mint a színes hétvégi lapokat.

A szirmabesenyői Bajnóczi Imre immár 55 éve tartozik az Észak-Magyarország hűséges olvasótáborához. A nagyszülők Rakacán szintén kedvelték az Északot.

Az a szokásuk, hogy nejével megfelezik az újságot, és ő a sportot olvassa, míg neje a napi sudokut fejti meg. Mindent elolvasnak, a miskolci híreket különösen figyelik. A nagy, egész oldalas hirdetéseket kevésbé kedvelik, a gyászhíreket azonban átbogarásszák nincs-e köztük szeretett régi kolléga, netán távoli rokonról híradás.

Miskolci olvasónk Homonnay József felajánlotta nyereményét a GYEK gyermekei részére. Családjukban elsősorban neje olvassa az Észak-Magyarországot – avatott be.

Korábban évekig Egerben dolgoztak, 12 évvel ezelőtt ennek végeztével fizettek elő a lapra. Erzsébetet sok minden érdekli, amiről az újság ír a devizaárfolyamoktól, a gyászhírekig mindent megnéz.

Érdeklik a közéleti dolgok, az Y-híd, a miskolctapolcai strand, a Diósgyőri vár fejlődéséről szívesen olvas. A reggeli elfogyasztása mellett szakít időt az újság tanulmányozására, ilyenkor férjének is felolvassa az érdekesebbnek talált írásokat.

A sporthírek azok, amelyek nem érdeklik őket, ám ő szívesen olvasna többet például a legújabb divatirányzatokról.

(A borítókép illusztráció!)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában