Pályázat

2020.12.18. 07:30

Az ősz hangulatát fotózták

Szépen visszaadták az évszak keltette érzéseket a zrínyis diákok alkotásai.

20201211 Miskolc fotó: Ádám János ÁJ Észak-Magyarország A Miskolci Zrínyi Ilona Gimnázium fotópályázatot írt ki a gimnázium tanulói részére, Az ősz címmel. Ennek a zsűrizése folyik.

Fotó: Ádám János

A Miskolci Zrínyi Ilona Gimnázium fotópályázatot írt ki a gimnázium tanulói részére, Az ősz címmel. A meghirdetett pályázat célja az volt, hogy a diákok mutassák meg a fotókon keresztül az ősz hangulatát, a természet és az ember viszonyát, továbbá mutassák be a természettel és annak védelmével kapcsolatos gondolataikat.

A képek küldetése az volt, hogy felhívja a figyelmet: felelősséggel tartozunk a környezetért, amelyben élünk. A pályázatra 13 alkotó 52 pályamunkája érkezett be.

Jobbnál jobb alkotások

A szakmai zsűrinek – Ádám Jánosnak (lapunk fotóriportere), Kertész Kornél és Takács József fotográfusoknak – nem volt könnyű dolga, hiszen jobbnál jobb alkotások születtek.

A zsűri két kategóriában, a 9–10. és a 11–12. évfolyam győztesei számára, egy-egy díjat ad. A zsűri a nyerteseket tárgyjutalomban részesíti, amelynek össz­értéke több mint 150 ezer forint. A győztesek: 9–10. évfolyam: Toplenszki Bálint, 10. b és a 11–12. évfolyam: Barczi Mihály Gábor, 12. d. A pályázat eredményhirdetése december 15-én volt.

(A borítóképen: Nem volt könnyű dolga a zsűrinek)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában