összefogás

2020.11.25. 19:00

Segítünk a Mikulásnak a csokoládé gyűjtésében

Az Észak-Magyarország az idén is szeretné, ha minden gyermekhez eljutna a Mikulás.

Hegyi Erika

Forrás: Shutterstock

Ezért ismét meghirdetjük csokigyűjtő akciónkat.

Kérjük, kövessék példánkat!

Az Észak székházának földszintjén elhelyezünk egy hatalmas, piros dobozt, ide várjuk az édességeket. Kérjük kedves olvasóinkat, ha erre járnak (Miskolc, Zsolcai kapu 3.), hozzanak magukkal egy-egy tábla csokoládét, hogy örömet szerezhessünk azoknak a gyerekeknek, akiknek szülei nem engedhetik meg maguknak, hogy meglepetést szerezzenek gyermeküknek. Ezen a télen a Nyitott Ajtó Baptista Általános Iskola és Óvoda kis óvodásainak szeretnénk örömet szerezni, és sok-sok csokit eljuttatni a számukra.

Molnárné Kertész Ildikótól, az intézmény vezetőjétől megtudtuk, ebben a nevelési évben 110 óvodás gyermekük van. Többségük hátrányos helyzetű, akik bizony nem kapnak otthon ajándékot se mikuláskor, se karácsonykor. Az óvodába természetesen ellátogat a Mikulás, és meglepi az ovisokat, valamint az általános iskola alsósait egy-egy csomaggal. A gyerekek boldogságához szeretne hozzájárulni az Észak-Magyarország, ezért indítottuk el csokigyűjtő akciónkat.

Elsőként természetesen a lap dolgozói dobják majd be a felajánlott édességeket a nagy, piros dobozba.

Kérjük kedves olvasóinkat, kövessék példánkat, és járuljanak hozzá a hátrányos helyzetű gyerekek öröméhez. A nagy dobozba december 4-éig lehet csokoládékat elhelyezni.

Másnap elvisszük azokat a gyerekeknek, természetesen a Mikulás nevében. Hiszen a kicsik is jól tudják, hogy a jóságos nagy szakállú mindenkit szeret, és senkit nem hagy ajándék nélkül.

(A borítóképen: Közös csokigyűjtési akcióra hívjuk olvasóinkat)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában