adományozás

2020.11.29. 18:30

Hallal hálálták meg az áldozatos munkát

A köszönetük és a támogatás jeleként nagy mennyiségű haltepertővel keresték fel a kórházi dolgozókat.

Apagyi Beáta

Fotó: Serfőző László

Csapó Péter, a Keszegsütő franchise tulajdonosa a haltepertő adományozását Bánné dr. Gál Boglárkával, a megyei közgyűlés elnökével, valamint Lupkovics Beátával, a megye jegyzőjével karöltve kezdeményezte.

– Levelet írtunk a megyei kórház igazgatójának szándékunkról, miszerint 200-300 adag haltepertőt szeretnénk eljuttatni az orvosoknak, nővéreknek, akik rendületlenül küzdenek a koronavírusban szenvedők életéért. Sokat hallani arról, hogy nincs idejük a normális étkezésre, illetve ha van is, valami gyorsan fogyasztható, energiában gazdag ennivalóra lenne szükségük. A haltepertő megfelel ezeknek az elvárásoknak. Így kenyérrel, csokoládéval, valamint a megye részéről biztosított üdítőkkel lepjük meg a dolgozókat, amikkel szeretnénk kifejezni hálánkat, támogatva őket további munkájukban. Nagy örömünkre szolgált, hogy több vállalkozó és áruház is csatlakozott az adományozáshoz. A tavaszi járványhelyzetben is próbáltunk segíteni, akkor kedvezményesen ehettek nálunk az egészségügyben dolgozók – mondta Csapó Péter.

A hal népszerűsítése

– Tulajdonképpen nyolc éve vagyunk jelen országszerte öt városban, idén ősszel kerültünk be a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Értéktárba, mégpedig az egészséges életmód kategóriában. Folyamatosan népszerűsítjük az édesvízi halak fogyasztását, hiszen rendkívül egészséges. Szerencsére a második hullám idején is gondtalanul tudunk üzemelni, ablakon keresztül adjuk át a rendelést – tette hozzá a tulajdonos.

(A borítóképen: Haltepertővel mondtak köszönetet)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában