Kapás van!

2020.10.10. 07:38

Szálljon versenybe az októberi hónap fogásáért!

A megye horgászaitól várunk fotókat és sztorikat, havonta értékes nyereményekért.

Bármennyire is magányos és csendes sport a horgászat, a nagy fogásokat megosztani, a jó pecás sztoriknak hangot adni az egyik legjobb közösségi időtöltés. Az Észak-Magyarország és a Borsod Online szeptember 8-tól induló játékában arra hívjuk a megyénkbeli sporttársakat, hogy mutassák meg olvasóinknak büszkeségeiket, és írják meg legjobb történeteiket. Mindezt természetesen nem tét nélkül: olvasóink szavazatai alapján ugyanis júliustól októberig havonta jutalmazzuk a hónap fogásait.

Értékes nyeremények

A három legnépszerűbb képért minden hónapban 5 ezer forint értékű etetőanyag-ajándékcsomag jár a Tímár Mix jóvoltából. A legtöbb voks pedig további nyereményeket, hűtőtáskát, horgászszéket ér. És hogy felpörgessük a hideg novembert is, az év fogása címért megrendezzük a négy megelőző hónap dobogósainak versenyét. A legjobb sztorikat és mesélőiket külön is bemutatjuk az Észak-Magyarországban havonta megjelenő horgász oldalunkon. Szeptember 8-tól 30-ig lehet feltölteni a képeket és történeteket a www.boon.hu/ahonapfogasa oldalra, a szavazás ezúttal október 7-ig tart. A forduló eredményhirdetése november 9-én 16 órakor lesz.

3. forduló (októberi fogások)

  • Beküldési határidő: 2020.10.31. 12:00
  • Szavazási határidő: 2020.11.09. 12:00
  • Eredményhirdetés: 2020.11.09. 16:00
  •  

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában