Miskolci Illés Zenekar

2020.10.23. 09:30

Raktárkoncerteztek

Koncertet adhatott a Miskolci Illés Zenekar Szörényi Leventével.

20201015 Budapest Szörényi Levente raktárkoncert fotó: Móricz István Bors

Forrás: Olvasónk küldte

Fotó: Móricz István

„A koronavírus minden területen érezteti hatását, megérzik a klubok, koncertek is. A Miskolci Illés Klubot például februárban tarthattuk meg utoljára, s aztán jött a kényszerszünet”, tudtuk meg Mező Istvántól, a Miskolci Illés Klub vezetőjétől. Elmondta, a nyáron kicsit ugyan fellélegezhettek, és már tervezték az őszi fellépéseiket, amikor megérkezett a második hullám. A klub állandó zenekara, a Miskolci Illés Emlékzenekar sem koncertezett, nem is igen hívták őket ebben a helyzetben.

„Az elmúlt héten aztán megcsörrent a telefon, és nem akárhova hívták őket. A fővárosba, a raktárkoncertre! És nem akárkivel kellett zenélniük, mint Szörényi Leventével, a legendás Illés zenekar egykori gitárosával, énekesével, aki az idén ünnepelte 75. születésnapját. Levente nem először játszott a Miskolci Illés Emlékzenekarral, és ő kérte, hogy a miskolci fiúk kísérjék.

A majd egy óra alatt megszólaltak a népszerű Illés-slágerek, a Ne gondold, Az utcán, Kégli-dal, Little Richard, de játszottak Levente szólóalbumáról is”, mondta Mező István. A koncertet rögzítették, a felvétel a mindiGO TV honlapján lesz hamarosan látható.

(A borítóképen: Színpadon a Miskolci Illés Emlékzenekar és Szörényi Levente)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában