Buliajánló

2020.10.02. 14:00

Bulikból a hétvégén sem lesz hiány

Járvány ide, járvány oda, a bulis helyek szeretnék kihasználni a lehetőségeket és becsalogatni a koncertekre a zenekedvelőket. Nem is szenvednek hiányt ezen a hétvégén sem a szórakozni vágyók, hiszen buli buli hátán, koncert koncert hátán. A Tokaji Fesztiválkatlanban például ma este a Punnany Massif lép fel, holnap pedig a Neoton Família Sztárjainak tapsolhat a nagyérdemű.

Október 2., péntek

17.00 Sztárok Éjszakája a miskolci Block Bistróban

Hölgyeknek 19.00-ig ingyenes

Fellép Lil G és Norbow. Valósággal tarolt a YouTube-on Lil G és Norbow klipje, az Értünk. A zenészek ezúttal egy afféle werkfilmet is közzétettek, ami bemutatja, hogyan forgatták a videót a Balatonnál. Mivel Lil G-ékről van szó, talán mondani sem kell, de biztos ami biztos, azért szólunk: Figyelem! Szókimondó szövegek!

18.00 Hip-Hop & R&B party a miskolci (a régi) Collins Club, mai 6ix9ine Clubban

A műfajok legjobb zenéi egy estén át

Ezen az estén a legjobb 2020-as hip-hop és R&B zenék szólnak a 6ix9ine Clubban. A DJ a lemezjátszók mögött Joe lesz, ami garancia a jó hangulatra! A belépés ingyenes! A hiphop egy kultúra és művészeti irányzat, amit afroamerikaiak, latin-amerikaiak és karibi amerikaiak hoztak létre New York egyik kerületében, Bronxban. A név eredete vitatott, akárcsak az, hogy Bronx keleti vagy nyugati részéről indult-e ki. Bár a hiphop kifejezéssel legtöbbször a hiphopzenére utalnak (beleértve a rapzenét is), a hiphopot kilenc fő tényező határozza meg, amik közül csak négy elengedhetetlen ahhoz, hogy zeneileg is megértsük. Afrika Bambaataa, a Zulu Nation nevű hiphopot népszerűsítő szervezet alapítója a hiphop kultúra közül ezt a négy alappillért emelte ki: rap (másnéven MCing vagy emszízés), vagyis ütemre szövegelés; DJing, vagyis Dj pulttal vagy lemezjátszóval zenélés; a break tánc; és a graffiti. A hiphop szubkultúra és művészeti mozgalom elemei ezen a négyen túl többek között a hiphop kultúra és a hiphop történetének ismerete; a beatboxing (másnéven szájdob), ami hangok szájjal történő imitálását jelenti; utcai vállalkozások; hiphop nyelvezet; meg hiphop divat és stílus.

19.00 A Nyughatatlan 10 éves születésnapi koncertje a miskolci Helynekemben.

18.00 Kapunyitás 19.00

A Nyughatatlan

A zenekar nevét a Johnny Cash életéről készült játékfilm ihlette. Tíz év alatt öt lemezt adtak ki, a 2016-os albumuk aranylemez lett, valamint felkerültek a TRD osztrák kiadó Rock & Roll válogatás lemezére. 2010 óta több mint 500 koncertet adtak itthon és külföldön. A saját dalaikban érződik a Rock & Roll szeretete, és minden ritmusjegyben megtalálható a Johnny Cash iránti rajongás is.

19.00 Punnany Massif a Tokaji Fesztiválkatlanban

Ültetett koncert

A Punnany Massif 2003-ban alapított magyar hiphopzenekar. Műfaja önmeghatározása szerint társadalom-funk. A két alapító tag, Felcser Máté („RendbenMan”) és Farkas Roland („Wolfie”) 1994-ben találkozott először. A zenekar megalakulása előtt a Kész Face partisorozat és ugyanezen a néven futó rádióműsor házigazdái és előadói voltak.

2003-ban FankaDeli megkeresésére készült volna egy közös szám „Wolfie”-val a Minden kincsem című Fankadeli lemezre, majd ezt követően egy egész szólólemez. Két hónapos közös munka után FankaDelivel megszakadt a munkakapcsolat, de közben kiderült, hogy RendbenMannel annyira jól tudnak együtt dolgozni, hogy ketten megalapították a Punnany Massifot. Az első lemezük 2006-ban jelent meg, Körkorkép címmel, amely 17 számot tartalmazott. A lemez készítésekor a céljuk az volt, hogy a mai magyar ember hétköznapjait mutassák be, a saját aspektusukból.

Október 3., szombat

18.00 Video Disco a miskolci Helynekemben

Este 11-kor záróra

A legjobb könnyűzenék szólnak egész este

18.00 Together Party Tour – Mátyás Keserű a miskolci Block Bistróban.

A népszerű klubturné Miskolcra érkezik

Miskolc és környéke, rajtad a sor hogy felkészülj egy igazán ütős bulira! Felkészültetek? A környék legrangosabb eseménye vár rátok.

19.00 A Neoton Família Sztárjai a Tokaji Fesztiválkatlanban

Ültetett koncert

A Neoton Família magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ez utóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban, Nyugat-Németországban, Argentínában és Spanyolországban. A hetvenes-nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb magyar együttese, harminc körüli magyar nyelvű és tucatnyi angol nyelvű albumuk jelent meg. Legnépszerűbb dalaik alapján íródott a Szép nyári nap musical.

20.00 A VálaszÚt zenekar a miskolci (a régi) Collins Club, mai 6ix9ine Club színpadán

Kapunyitás 19 órakor

Érzelem, dinamika, lélek. Izgalmas és egyéni hangzású dalaik hangulata, dallamvilága széles skálán mozog. Mély gondolatvilágú, magyar nyelvű szövegeik minden korosztályhoz szólnak. 2017-től az együttes dr. Varga Tibor jogtörténésszel közreműködve történelmi tárgyú dalokat ír, melyben a VálaszÚt egy új oldalát mutatja meg.

Október 9., péntek

20.00 A California Sun a miskolci (a régi) Collins Club, mai 6ix9ine Club színpadán

Feldolgozások és saját dalok lesznek műsoron.

„Otthon és úton-útfélen, sport közben sok california rockot és skate punkot hallgatunk mindhárman. A versrészeket lefordítjuk, hogy értse a közönség, miről szólnak a nóták, a refréneket pedig általában meghagyjuk eredetiben, hogy az ismert részeket velünk együtt tudják énekelni a koncerteken! Ehhez jönnek még a saját pörgős dalaink, és kész is a repertoár. Irreálisan nagy terveink nincsenek, imádunk zenélni, asszem ennyi a lényeg! A koncerteken mindig hatalmas erőbedobással és lelkesedéssel játszunk, és ahogy látjuk és érezzük, ez a hangulat a közönségünkre is átragad, mert a srácok imádnak ezekre a dalokra pogózni. A heti stressz után jó érzés kiordítani, kitáncolni magukat, és fura, de az angol kiejtésünket is nagyon bírják. Nagyon jó érzés érezni a közönség szeretetét...”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában