Gazdit keresünk

2020.09.20. 17:00

Három cuki feketeség, két kutya és egy cica keres új gazdit

Ezen a héten a Miskolci Állat­egészségügyi Telep lakóiból mutatunk be újabb hármat.

Martin

Az állatok koruknak megfelelő oltásokkal, féregtelenítéssel és SPOT-ON cseppekkel ellátva kerülnek az új gazdihoz. Az örökbefogadás költsége:

4 000–11 000 forint. Érdeklődni a 46/345-103-as telefonszámon lehet hétköznap 8:00 és 15:30 óra között.


Muki

Muki 11 éves ivartalanított kandúr. Muki törzskönyvi neve Geronimo from Sang Raal. A Kiss tábornok utcáról adták le a Miskolci Állategészségügyi Telepre. Bezárkózott, mióta a biztonságot adó gazda elment mellőle. Nyugodtan, türelmesen fekszik jelenlegi helyén, és várja újabb szerető családját.


Martin

Martin öt hónapos, keverék kan. Korához képest már most nagyobb testű. Izgága kutyus, mindenkihez azonnal lelkesen szalad. Más kutyákkal szemben nem agresszív, de a hangját azonnal lehet hallani. Olyan gazdi számára ajánlott, aki ki tudja elégíteni mozgásigényét és elég helye van az állat számára.


Blacky

Blacky hároméves bull típusú, nagy testű kan. Tanulékony, egy igazi nagy gyerek. Fekete színe megtévesztő lehet, egyébként csintalanság és huncutság bújt a köntösébe. Más kutyákkal szemben csak a szája jár. Emberekkel nem támadó, de vehemensen ismerkedik. Gyakorlott gazdi mellett lenne jó helye.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában