A hónap fogása

2020.09.07. 16:00

Egy 21 kilós ponty lett augusztus legszebb fogása

Lezárult horgász játékunk augusztusi fordulója is, lássuk a győzteseket.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Forrás: Olvasónk fotója

Egy szépség Tokajból

A nyár utolsó hónapjának győztese Berecz Csaba lett, aki baráti társasággal indult két napos horgászatra a Kovács-tóra. Kora délután érkezett egy szem gumikukoricára ez a 21 kilós ponty, aki végül 149 szavazatot zsebelt be.

Fotó: Olvasónk fotója

A legnagyobb sikerélmény

Második helyre Muhi Csaba az Árpád-hegyi horgásztavon fogott 8 kilós amurral futott be, 143 szavazattal.

– Áprilisban kezdtem el horgászni. Az egész úgy kezdődött, hogy YouTube-on mindig horgászvideókat nézegettem és megtetszett. Kaptam egy horgászbotot a szüleimtől, akikkel elmentünk a Homokos-tóra, ott gyakoroltam először, majd később apukám elvitt az Árpád-hegyi horgásztóra. Ott megfogtam az első nagy halamat, egy 3 kilós pontyot. Azóta rendszeresen járunk horgászni, amikor a szüleimnek van szabadideje. A fotón egyik legnagyobb sikerélményem, egy 8 kilós amur látható. Imádok horgászni! – mesélte Csaba.

Fotó: Olvasónk fotója

Orsi első fogása

Mágori László ugyancsak az Árpád-hegyi horgásztónál pecázott, ami egyébként a kedvenc horgásztava.

– Aznap Orsi lányommal próbáltunk szerencsét. Harmadik kapásra kérte, hogy most ő hagy tekerje ki. Magam sem gondoltam, hogy a „tanítvány” túl fog tenni a „mesteren”. De sikerült a 10,25 kg-os töves! – írta László, aki egy montázzsal nevezett, ugyanis kislánya el sem bírta a nagy halat, hogy fotózkodjon vele. A családi fogás 29 szavazattal a dobogó harmadik fokára állhatott.

Fotó: Olvasónk fotója

Gratulálunk a győzteseknek, és ne feledjék: szeptemberben is várjuk fotóikat a kapitális fogásokról!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában