Buliajánló

2020.09.24. 19:00

Buli lesz buli hátán, de csak este 11-ig

A koronavírus-járvány második hulláma miatt meghozott korlátozó intézkedések némi fejtörés elé állították a buliszervezőket. Úgy kell megszervezniük a „zenés-táncos eszméletvesztéseket”, hogy azok este 11 óráig befejeződjenek. Ez azonban nem vette el senki kedvét, és az elkövetkező napok is bővelkednek bulikban.

Szeptember 24., csütörtök

19.00 ME Szingli Party a miskolci Rockwell Klubban

Hölgy vendégeknek egész este a belépés díjtalan

Keresd a párod csütörtök este a szingliparti keretein belül! Gyönyörű hoszteszlányok, italakciók várnak.

Szeptember 25., péntek

17.00 Block Házibuli a miskolci Block Bistróban – Burai & Lévai a színpadon

Burai Krisztián egész gyermek- és fiatalkora Mezőberényhez kötődik, a városban született, ott kezdett el zenélni, s az első zenekarát is a helyi Petőfi-gimnáziumban

alapította meg. Az énekes, dalszerző, zenei producer az érettségi után a békéscsabai főiskola humán szervező szakán folytatta tanulmányait, de már ebben az időben is számos dalt írt, illetve remixet készített Király Viktornak és ikertestvérének. Mivel munkája egyre többször a fővárosba szólította, ezért egyéni tanrend mellett fejezte be tanulmányait, miközben el is költözött Budapestre. Először egy hobbistúdióban dolgozott, majd egy zenésztársával közös zenei műhelyt alapított. Olyan előadók dalainál működött közre zenei producerként, mint Opitz Barbi, Dér Heni, Patai Anna, Fehér Zoli, VV Béci, Lil C vagy éppen Lakatos Yvett. Országos hírnévre tett szert előbb a Megasztár, majd a The Voice versenyzőjeként. Ez utóbbi azért is fordulópont az életében, mert a saját hangján szólaltathatta meg szerzeményeinek egyikét a nagyközönség előtt, a Criminal Ladyt.

19.00 TransNomad- és NarcoPolo-koncert a mezőkövesdi Boomerang Biliárdszalonban

Az est menete: 18.40 kapunyitás, 20.10 NarcoPolo, 21.20 TransNomad

A NacroPolo 1995-ben alakult. Ethno jellegű, pszichedelikus alapokon nyugvó világzene jellemzi, törzsi ritmusokkal, reggae- és keleties hangulatvilággal megfűszerezve. A hagyományos hangszereken kívül teret kap a furulya, fujara, kecskeduda, doromb, didzseridu, hegedű, üstdob és egyéb törzsi dob, valamint női ének, ill. vokál. Tagok: Toporniczki Tamás „Topi” – dob, ütősök, Varga „Laró” István – basszus, didzseridu, Okos Tibor – kecskeduda, fujara, furulya, kaval, Herczeg Flóra – ének, Tóth Györgyi – hegedű, Zsíros István – torokének, Bóta Pál – gitár, Herczeg Csongor – dob, ütősök.

20.00 A Fatherhead zenekar a miskolci (a régi) Collins Club, a mai 6ix9ine Club színpadán

Kapunyitás 19 órakor, koncertkezdés 20 órakor

A zenekar rock- és popslágereket dolgoz fel rockos formában. Mondhatjuk, hogy a Fatherhead indította el a Collins Rock Clubot egy próbakoncerttel – még tavaly. Most ismét visszatérnek a srácok. Gyertek el, és csináljunk egy szuper bulit!

Szeptember 26., szombat

18.30 NKS – Nem Közölt Sáv-koncert a miskolci Helynekemben

Kapunyitás 18 órakor

Az NKS, azaz a Nem Közölt Sáv a hazai underground rapközeg egyik csapata. A hiphoptrió két oszlopos MC-je Nospa, a.k.a. Nos’Chez és Zenk, a.k.a. Zenki Mefisto. A csapat lemezlovasa a kezdetektől fogva DJ Hmad volt, ám az 5 csillag lemezt követően az útjaik szétváltak, és helyét DJ Nice vette át. A trió rendszeres fellépő az OSG-ken és az OMF-eken, valamint a nagyobb zenei rendezvényeken, így például a Sziget Fesztiválon is.

19.00 Rudán Joe Akusztik- és Team Rock Band-koncert a mezőkövesdi Boomerang Biliárdszalonban

Az est menete: 18.50 kapunyitás, 19.30 Rudán Joe Akusztik, 21.00 Team Rock Band

Rudán Joe Már középiskolás korában basszusgitározott, illetve énekelt amatőr zenekarokban. 1988-ban alakult Coda nevű zenekara, mely elsősorban régi feldolgozásokat játszott, de saját számokkal is rendelkezik, ez a zenekar azóta működik. 1990-ben, amikor a Pokolgép együttes énekest keresett, ajánlották őt Kukovecz Gábornak és Pazdera Györgynek, a Pokolgép akkori tagjainak, akik lejöttek Pécsre egy Coda-koncertre. Ahogy meghallották a hangját, rögtön elhívták a zenekarba zenélni. Ő ment is, azzal a feltétellel, hogy a Coda zenekart semmiképpen nem akarja feladni, hiszen ez az ő hobbija. 1997–2007 között a P. Mobil zenekarban is énekelt. 2008-tól 2013 végéig a Mobilmánia egyik énekese. 2009-ben életműdíjat kapott. 2010 januárjában megalapította a Rudán Joe Akusztik zenekarát. 2010 áprilisában Rudán Joe távozott a Pokolgép együttesből. 2014-ben csatlakozott a Dinamithoz Kálmán György mellé második énekesként, majd 2015-től ő maradt az egyedüli énekes. 2015-ben a Coda-tagságára alapozva megalapította a Rudán Joe Bandet. 2019 augusztusában Joe egyeztetési problémák miatt kilépett a Dinamitból. A Team Rock Band története 1982-ig nyúlik vissza, ekkor alapította Egerben négy középiskolás diák. 1983-tól a zenekar már Team néven lépett föl különböző iskolai és ifjúsági rendezvényeken. A repertoárt ekkor főleg instrumentális szerzemények (Shadows, Ventures) alkották. 1985-ben énekes, majd ’86-ban billentyűs csatlakozott a bandához. Ez a felállás adott lehetőséget a váltáshoz: tradicionális hard rockot kezdtek játszani, mely irányzat mellett a mai napig is makacsul kitartanak. Műsoruk elsősorban a nagy klasszikusok, mint a Deep Purple, Santana, a Uriah Heep és más hasonló zenekarok szerzeményeiből áll össze, de természetesen helyet kapnak az ismert magyar és nem utolsósorban a saját nóták is.

Az említett formációk neve, számaik interpretációja nem kis feladatot ró a zenészekre; ugyanis a nóták hiteles, minőségi színvonalon való megszólaltatása ugyancsak embert próbáló feladat. Kósa Zsolt énekhangja a magasabb régiókat komoly sikerrel ostromolja, de egy-két oktávval lejjebb is magabiztosan intonál.

A Bajzát testvérek közül Ferenc a szólógitárt kezeli, fekete Gibson Les Paulja segítségével igencsak dörgedelmes riffekre és szólókra képes. Zsolt hangszere

az orgona, melynek túlzás nélkül állítható, hogy szerelmese. Nagyobb bulik alkalmával előkerül az M3-as Hammond (természetesen a hozzátartozó Leslie-vel), hogy szuggesztív játékával örvendeztesse meg a rock közönségének szívét. Erdélyi Csaba bőgős tekintélyt parancsoló, emberes alkatával szobormereven áll a színpadon, öthúros Peavey C5-jével, precíz, pontos alapokat biztosít. A Premier dobok mögött a zenekarhoz nemrég csatlakozott Csikós Csaba ül, aki technikájával, dinamikus hangszerkezelésével joggal tarthat igényt a géppuskakezű becenévre.

A két Csaba tökéletes ritmusszekciót alkot. Tagok: Bajzát Zsolt – orgona, Bajzát Ferenc – gitár, Kósa Zsolt – ének, Nagy Hunor Attila – dob, Erdélyi Csaba – basszusgitár.

19.00 Nyárbúcsúztató Vigalom + Rueda WS a miskolci Rockwell Klubban

Salsa & Sensual Zenés Táncos Est

Az este folyamán a jól bevált szalsza-, bachata- és kizombazenékre tudsz táncolni.

Október 3., szombat

20.00 A VálaszÚt zenekar a miskolci (a régi) Collins Club, a mai 6ix9ine Club színpadán

Kapunyitás 19 órakor

Érzelem, dinamika, lélek. Izgalmas és egyéni hangzású dalaik hangulata, dallamvilága széles skálán mozog. Mély gondolatvilágú, magyar nyelvű szövegeik minden korosztályhoz szólnak. 2017-től az együttes dr. Varga Tibor jogtörténésszel közreműködve történelmi tárgyú dalokat ír, melyben a VálaszÚt egy új oldalát mutatja meg.

Október 9., péntek

20.00 A California Sun a miskolci (a régi) Collins Club, a mai 6ix9ine Club színpadán

Feldolgozások és saját dalok lesznek műsoron.

„Otthon és úton-útfélen, sport közben sok california rockot és skate punkot hallgatunk mindhárman.

A vers részeket lefordítjuk, hogy értse a közönség, miről szólnak a nóták, a refréneket pedig általában meghagyjuk eredetiben, hogy az ismert részeket velünk együtt tudják énekelni a koncerteken! Ehhez jönnek még a saját pörgős dalaink, és kész is a repertoár. Irreálisan nagy terveink nincsenek, imádunk zenélni, asszem ennyi a lényeg! A koncerteken mindig hatalmas erőbedobással és lelkesedéssel játszunk, és ahogy látjuk és érezzük, ez a hangulat a közönségünkre is átragad, mert a srácok imádnak ezekre a dalokra pogózni. A heti stressz után jó érzés kiordítani, kitáncolni magukat, és fura, de az angol kiejtésünket is nagyon bírják. Nagyon jó érzés érezni a közönség szeretetét...”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában