közösségépítés

2020.08.03. 08:30

Közös nevező az Avason

Együtt akarják megismertetni magukat a lakótelepen működő közösségi szervezetek.

Szaniszló Bálint

Szeged 2019.10.30. kézműves foglalkozás az Alsóvárosi tájházban fotó: Kuklis István Délmagyarország DM

Forrás: Illusztráció/MW

Fotó: Kuklis István

Közös nevező címmel augusztus 5-én délután az Avas városrészben található szervezetek, intézmények mutatkoznak be az ott élők számára.

Az érdeklődőket színes programokkal várja öt érdekelt szervezet, köztük a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Móra Ferenc Könyvtára.

Az első alkalom

Az első alkalommal életre hívott esemény az Avas városközpontban, a piactéren lesz tehát jövő szerdán. Délután fél 3-tól fél 6-ig várnak minden érdeklődőt. Az avasi közösségi terek délutánjára a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Móra Ferenc Könyvtára gyermekek számára kézműves-foglalkozással, a Máltai Játszótér gyermekjátékokkal, a Közösségi Pont tornával és angol foglalkozásokkal, az Avasi Közösségi Kávézó és az Avasi Közösségi Tér a hozzájuk kapcsolódó csoportok bemutatásával készül.

A szervezetek célja, hogy megismertessék tevékenységüket, valamint az, hogy mindezt együtt tegyék. A programokkal igyekeznek a városrészben élő valamennyi korosztályt megszólítani.

(A borítóképen: Kézműves-foglalkozások is várják a gyerekeket)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában