Gazdit keresünk

2020.08.14. 18:30

Ezen a héten gazdikereső cicákat is mutatunk!

Ezen a héten ugyancsak a Miskolci Állategészségügyi Telep lakóit mutatjuk be.

Elza

Fotó: Picasa

Az állatok koruknak megfelelő oltásokkal, féregtelenítéssel és SPOT-ON cseppekkel ellátva kerülnek az új gazdihoz. Az örökbefogadás költsége: 4 000-11 000 forint. Érdeklődni a 46/345 103-as telefonszámon lehet hétköznap 8:00 és 15:30 óra között.


Adél

Adél egyéves, jagd terrier jellegű, közepes testű szuka. Jó indulatú kutya, fiatal kora miatt még minden és mindenki érdekli. Azonnal nyit a világ és az emberek felé, ezért olyan gazdira lenne szüksége, aki sokat foglalkozik vele. Más ebekkel szemben sem agresszív. Tökéletes társ lehet egy szerető család számára.

Elza

Elza három hónapos, vöröses-szürke cirmos nőstény, európai házi macska. Barátságos, ismerkedő, azonnal doromboló cicus. Testvéreivel együtt került be a Miskolci Állategészségügyi Telepre. Mind a hárman nagyon érdeklődőek, igazi családi kedvencek lehetnének egy olyan helyen, ahol eleget foglalkoznak velük.

Poci

Poci két hónapos, fekete-fehér foltos nőstény, európai házi macska. Miskolcról a Baross utcáról került be a helyi gyepmesteri telepre. Félénk, valószínűleg rossz tapasztalatai lehetnek. Viszont, ha meleg, szeretetteljes közegbe kerül, ahol türelmesen bánnak vele, egy-kettőre kezes, hűséges cicus lesz belőle.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában