család

2020.08.30. 09:30

Családi jeggyel mennek az Országházba

Újabb kedvezménnyel bővült a gyermeket nevelő családok számára a kulturális paletta.

Nagy-Hankó Krisztina

20200317 Budapest, Parlament (Országház) A koronavírus-járvány miatt csökkent a forgalom a fővárosban. Fotó: Bánkúti Sándor (BS) Bors

Forrás: MW

Fotó: Bánkúti Sándor

A családok támogatása érdekében az Országgyűlés Hivatala az Országház megtekintésére eddig kiadott belépőjegyek mellett idén augusztus 10-től bevezette a családi jegyet. A kedvezményes belépőre a legalább egy, legfeljebb három 6–14 éves gyermek látogató és a vele közösen érkező egy vagy két felnőtt kísérő jogosult. A családi jegy legalább 30% kedvezményt biztosít, melyet mindenki igénybe vehet. A jegy megvásárolható a online vagy korlátozott számban a helyszínen.

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete érvényes tagsági kártyájával rendelkezők a negyedik és további 6–14 éves gyermekeik számára is kedvezményes árú jegyet vásárolhatnak. A járványhelyzetre való tekintettel, a látogatók biztonságának érdekében az Országház korlátozásokat vezetett be. A Látogatóközpontban, az Országházban és az Országgyűlési Múzeum kiállítóhelyein kötelező saját arcmaszkot viselni, vagy szájat és orrot eltakaró sálat használni. Továbbá kézfertőtlenítési lehetőséget biztosítanak a látogatók számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában