családi program

2020.07.06. 09:30

Nagycsaládos gyereknap

Családi- és gyermek­napot tartott a Miskolci Nagycsaládosok Egyesülete a hétvégén.

Apagyi Beáta

Hegyaljai Sándor bűvész

Régóta tervezgette a programot az egyesület, végül hétvégén gyerekkacagástól volt hangos a Csanyik-völgy.

– Az éves rendes közgyűléssel egybekötött családi és gyereknappal leptük meg a gyerkőcöket és szüleiket. Egyesületünk elsősorban a miskolci nagycsaládosokat fogja össze, jelenleg hatvanöt tagunk van. Gyermeknapot minden évben szoktunk tartani, a családi nap is rendszeres. Idén ezt a kettőt összevontuk. Minden év őszén megyünk a nagycsaládosok országos találkozójára, ami most Balatonfüreden lesz megtartva. Jövőbeni tervük egy kirándulás, ahol Budapest főbb nevezetességeit tekinthetnénk meg és mutathatnánk be a gyerekeknek – mondta Bak László, az egyesület elnöke.

Góré Lívia nyolc éve aktív tagja a nagycsaládosok egyesületének. Hat gyermekével bizony senki nem mondhatja, hogy nem tartozik oda.

– Nagyon sok szülővel baráti viszonyban vagyunk, jó kapcsolatot ápolunk. Számíthatunk egymásra, kérdezhetünk, tapasztalatokat oszthatunk meg. A gyerekek is gyorsan összenőnek az évek során, ha valaki nem jelenik meg egy-egy programon, a többiek már kérdezik, hol van, miért nem jött. A nagyok tanítják a kicsiket. A mai napot kilenc órakor kezdtük, a gyerekek elmentek az állatkertbe, délután pedig folytatódhatott a játék a program végezetéig.

(A borítóképen: Hegyaljai Sándor bűvészműsorán)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában