Nőnap

2020.03.10. 11:00

Figyelmes focisták, tűzoltók

Meccs és szolgálat közben is gondoltak a nőkre, felköszöntötték őket.

Horváth Imre

Forrás: ÉM

Vasárnap volt a nemzetközi nőnap, és két olyan helyen is gondoltak a gyengébb nem képviselőire, ahol pedig jellemzően – azt gondolnánk – kevésbé fordulnak meg. Így például Hernádnémetiben, ahol a megye II-es bajnokságban igazi presztízs mérkőzést rendeztek, hiszen a hazaiak mellett a vendég sajószögediek is bajnokok szeretnének lenni. Azonban egy ilyen fontos mérkőzés esetén sem feledkezett meg a klub a nőkről: a játékosok a kezdés előtt minden hölgyszurkolót virággal köszöntöttek.

Megköszönték a nőknek

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóságon szombaton szintén kisebb ajándékokkal sürögtek-forogtak a férfiak. Az igazi meglepetés azonban délelőtt várta a nőket, ugyanis néhány szakterületi vezető nőnapi köszöntővel kedveskedett nekik. Lipták Attila tű. dandártábornok, megyei katasztrófavédelmi igazgató, az idők során folyamatosan bővülő, nőkre háruló feladatkörökön keresztül mutatott rá azokra a kihívásokra, amelyekkel a gyengébbik nem találkozik az élet legkülönfélébb területein és megköszönte a mindennapokban betöltött jelentős és nélkülözhetetlen szerepüket.

(A borítóképen: Virággal köszöntötték a nőket Hernádnémetiben)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában