Önkéntesség

2020.02.08. 09:30

Vasárnap kutyagolhatunk

Ismét kutyagolásra hívja az állatbarátokat a MÁSA.

Forrás: ÉM-archívum

Fotó: Vajda János

Sajószigeti úti menhelyére várja február 9-én délután 1 órától az önkéntes segítőket a Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA). A kutyagolást ezúttal is több száz, a telephelyen élő kutyus várja. Kisfalvi Nyina, az alapítvány elnöke elmondta, a sétára érkezőktől örömmel fogadnak olyan felajánlásokat, melyek védenceik életét segítik, teszik szebbé.

– Ilyenkor télen elsősorban szalmára, forgácsra és rongyokra van szükségünk, de klórtartalmú tisztítószereknek, tálaknak, már nem használt edényeknek és természetesen kutyatápnak, azon belül is kölyöktápnak is örülünk – mondta.

A MÁSA elsősorban tárgyi felajánlásokat szokott fogadni, most viszont azoktól, akik tehetik, pénzadományokat is elfogadnak, három, a menhelyen élő kutyát is műteni kell, ami utókezelésekkel együtt majd négyszázezer forintba fog kerülni.

– Emellett abban is bízunk, hogy ismét sokan ajánlják majd fel nekünk adójuk egy százalékát – tette hozzá Kisfalvi Nyina.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában