Egészség

2020.02.02. 19:30

Szuperhősök és önkéntesek

Hősök mellé keresnek önkénteseket a Bátor Tábor Alapítvány által szervezett táborokba.

ÉM

Egy a hősök közül

Forrás: ÉM

Súlyosan beteg gyermekeknek és családtagjaiknak szervez nyári táborokat a Bátor Tábor Alapítvány 2001 óta. A szervezet célja, hogy az ország minden részéről érkező „hősöket” képezzenek, akik a betegségükből adódó „korlátokat” le tudják küzdeni.

A tábor programja új kihívásokat állít a résztvevők elé, akiknek a sikerélmények megerősítést és visszaigazolást adnak arra vonatkozóan, hogy súlyos betegséggel is lehet teljes életet élni.

„Életeket változtatunk. Súlyosan beteg gyerekeknek és családjuknak nyújtunk sorsfordító élményeket, erőt, eszközöket az élethez, a gyógyuláshoz” – fogalmazza meg küldetését a Bátor Tábor Alapítvány. Elszigetelődés, lemondás, tehetetlenség, szorongás – ezt válthatja ki egy betegség. A gyógyuláshoz viszont nemcsak gyógyszerek, hanem sikerélmény, önbizalom, kihívások és öröm is szükséges. A Bátor Táborban évente 1000 táborozót fogadnak, és teljes körű egészségügyi biztonságot garantálnak. 2020. február 9-éig keresik azokat az önkénteseket, akik a tábor egészségügyi csapatához szeretnének csatlakozni.

További információ a tábori önkéntességről itt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában