Szavazás eredmény

2020.02.17. 10:36

A belvárosi hangulat volt a legvonzóbb

Véget ért a Kocsonyafesztivál, kíváncsiak voltunk, mit várnak olvasóink leginkább.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Kocsonyafesztivál Miskolcon

Fotó: Vajda János

A Kocsonyafesztivál az egyik legnagyobb tömegeket megmozgató városi rendezvény hosszú évek óta, ami bizonyítja, hogy nem csak a nyári időszakban van igény a fesztiválozásra. Gasztronómia, zene, kézműves vásár és megannyi változatos program várta a miskolci és nem miskolci közönséget február 14-e és 16-a között, mi pedig azt kérdeztük olvasóinktól, mi vonzza őket leginkább a téli programban.

Szavazóink fele (51%) a pezsgő belvárosi hangulatot szereti a leginkább, mikor megtelnek az utcák, hömpölyög a tömeg, a bazársor illatai keringenek mindenhol, összefonódva a koncertekkel. A belváros megtelik élettel, rég nem látott ismerősöket üdvözölhetünk a kígyózó sorok között, finomakat ehetünk és jókat táncolhatunk. Ezúttal pedig az esőt is megúsztuk, igazán kellemes idő várta a közönséget.

20%-a a voksolóknak inkább a bulit várta, és a remek koncerteket, amikből idén sem volt hiány: a helyi zenekaroktól kezdve az országosan ismert zenészeken át, több stílus képviselői léptek fel, így mindenki megtalálhatta a zenei ízlésének megfelelő szórakozást.

Olvasóink 15%-a a finom ételek miatt látogatott ki elsősorban, a gasztronómiai kínálat már régen túllépett a kocsonyán, így azok is megtölthették a bendőjüket, akik nem rajonganak ezért az ételért.

Végül 14% volt az, aki leginkább a kézműves árusok portékáit kereste és a sok szép holmi között válogatva találta meg a megfelelő szórakozását.

Ahogy látjuk, mindenki talált ínyére valót az idei Kocsonyafesztiválon is, jövőre találkozunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában