Szilveszter

2020.01.02. 15:00

Utazásokat és több szabadidőt remélnek

Az év utolsó délutánján néhány fiatal pár és család avatott be minket terveibe.

Detzky Anna

A reményekről, tervekről is szólt a szilveszter

Fotó: Kozma István

December végén sokan szabadságot vettek ki, és minden percet rászántak a szilveszteri készülődésre. Miközben otthon készültek a finomságok, sokan kijöttek az utcára bohókás kellékeket venni. A városközpontban faggattuk az embereket arról, hogyan szórakoznak.

Fontos az önismeret

– Minden évben másképpen ünnepeljük a szilvesztert. Alapvetően nagyon szeretek más városokba eljárni, hogy minél különlegesebb legyen ez a nap. Ebben az évben a párommal nem tudtuk ezt megtenni a munkahelyi beosztása miatt, ezért most egy házibuliba készülünk Rudolftelepre. Az elmúlt évemre egyébként összességében pozitívan tekintek vissza, alapvetően sikeres volt karrier és magánélet szempontjából is. Fontosnak tartom az önismeretet, és idén egyfajta személyiségfejlődésen mentem keresztül – magyarázta Szilágyi Bernadett.

A barátokkal

Egy fiatal házaspár szintén ismerősei körében tölti a kisgyermekekkel közös szilveszter estéjét.

– Már harmadik éve a középiskolai barátainkkal fogjuk tölteni a szilvesztert úgy délután hattól olyan hajnal kettőig Arnóton. A kislányunk, Linda és a fiunk, Zalán is jön velünk, de ők lehet, hogy hamarabb hazamennek a nagyszülőkkel. Most pedig a városban nézelődünk, tűzijátékot szeretnénk venni – mondta Szabó Sándor.

– Elég melós év volt 2019, a két kisebb gyerkőccel és a munkahelyen is sok teendő akadt. Reméljük, hogy 2020 több utazást és szabadidőt tartogat számunkra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában