Tündérszépek 2020

2020.01.25. 10:00

Szurkoljunk, hogy Rita fejére kerüljön a korona!

Már csak néhány nap van a Tündérszépek országos szépségverseny élő döntő gálájáig.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Soltész Rita

Forrás: MW

Fotó: Victoria Perger

Január 27-én, hétfőn a döntőben izgulhatunk a megye Tündérszépéért. Megkérdeztük Ritát, hogyan készül a megmérettetésre.

– A versenyre testileg edzésekkel és egészséges étkezéssel készülök, lelkileg pedig igyekszem nem stresszelni. Viszont már nagyon izgatott vagyok a szombaton kezdődő utolsó felkészítő tábor és a verseny miatt is – mesélte Soltész Rita.

Gödöllőn tartják a második tábort, ahol az ország legszebb lányai az élő show-ra készülnek majd, tanulják a koreográfiát, a „vonulást”, hogy élőben minden profin és gördülékenyen menjen.

– Az első tábor izgalmas volt, nagyon tetszettek a folyamatos próbák. A lányok és a stáb tagjai is mind nagyon kedvesek és segítőkészek voltak – tette hozzá a borsod megyei szépség. – Rettentően élveztem az edzést is, amit Béres Alexandra tartott nekünk, kedves és szimpatikus volt, emellett pedig ellátott bennünket jó tanácsokkal is az egészséges étkezés kapcsán.

Az encsi lány úgy gondolja, hogy a versenyen és a táborokban tanultakat remekül fogja tudni hasznosítani a jövőben, legyen bármi is a vége a Tündérszépeknek.

– A fotózáson beleláttam, hogyan kell profin pózolni, mi az, ami nekem előnyös, és a „vonulásba” is belejöttem – tette hozzá.

Az élő versenyre az édesanyja, a bátyja és a barátja kíséri majd el. Mi pedig itthonról szoríthatunk majd érte. Hajrá, Rita!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában