Szilveszter

2020.01.02. 16:00

Most is hangos, bulizós volt a szilveszter

A bulizó emberekkel közösen szerkesztőségünk tagjai is belevetették magukat az év végi éjszakába.

Detzky Anna

Hangyabolyhoz hasonlított szilveszter este Miskolc belvárosa. Aki tehette, ünnepelt

Fotó: Kozma István

A Centrum előtt felállított bazársorban idén is garmadával díszelegtek már napokkal korábban a színes dudák, álarcok, parókák, szerencsét hozó tárgyak és világító diódák. A vicces szórakozásra így már jó előre felkészülhettek azok, akik kedvelik a szilveszteri kellékeket. Néhányan előszeretettel választották a vásárolgatást.

A hagyományos szilveszteri menü hozzávalói: a lencse, a virsli, a mustár, illetve a pezsgőfogyasztás különösen megugrott az élelmiszerboltokban. Mások viszont az év utolsó délelőttjét főzés helyett utazással töltötték, esetleg rokonlátogatásra mentek. Többen csak az ünnepekre jöttek haza távolabbi vidékekről, vagy éltek a megye remek turisztikai adottságaival. Találkoztunk olyanokkal, akik a csendes családi együttlétet, mások pedig a hangosabb baráti összejövetelt részesítették előnyben. Bár a központi tűzijáték elmaradt, de durrogtatásból, fényekből, buli hangulatból és füstből így sem volt hiány éjfél közeledtével, amivel az éjszaka dolgozó tűzoltóknak is akadt dolga. A 2019-es évértékelés során pedig többen kiemelték, hogy sok tennivalóval, de alapvetően pozitívan telt az elmúlt 365 nap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában