Tündérszépek 2020

2019.12.17. 13:00

Ismerkedés, gyakorlás és készülődés az első Tündérszépek táborban

Az első felkészülési táborban jártak a döntős Tündérszépek a múlt hétvégén.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Borsod-Abaúj-Zemplén megye Tündérszépét, Soltész Ritát kérdeztük, milyen volt három napig összezárva a vetélytársakkal.

– Nagyon jó volt, de egyben fárasztó is, ugyanis kicsit feszített volt a menetrend – kezdte Rita az élménybeszámolót. – Az első napon borkóstolón vettünk részt, az szuper program volt! A második nap viszont kemény volt, nagyon korán keltünk, reggel fél 7-kor kezdődött a nap. Kettesével osztottak be minket, majd sminkesek és fodrászok vettek kezelésbe, hogy a ruha- és bikinipróbára, illetve az azt követő fotózásra már teljes „harci díszben” legyünk. Szerencsére a hotelben volt wellness is, ahol kipihenhettük a nap fáradalmait – mesélte az encsi szépség.

Rita

Arra is kíváncsiak voltunk, olyan volt-e ez a hétvége, amilyennek Rita elképzelte, amire így felelt.

– Sokkal jobb volt annál, mint amilyennek elképzeltem, mindenki nagyon profi volt. A győri és a polgári lányokkal lettem jóban, ők voltak a szobatársaim is, de a többi lány is nagyon kedves és aranyos – folytatta a megye Tündérszépe.

Rita (jobb oldalon) és a szobatársak

A lányok belekóstolhattak az élő showba is, folyamatosan kamerázták, fényképezték őket, ami először furcsa volt, de hamar megszokták, mesélte Rita. Januárban lesz a következő felkészülés, ahol már a vonulásokat és a koreográfiákat tanulják, mert a harmadik napon élesben megy minden, hiszen következik az élő verseny.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában