Gazdit keresünk

2019.12.04. 15:00

Ezúttal három fiúkutyusnak keresünk gazdát

Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival.

Ezen a héten a Miskolci Állategészségügyi Telep lakóiból mutatunk be hármat. Az állatok koruknak megfelelő oltásokkal, féregtelenítéssel és SPOT-ON cseppekkel ellátva kerülnek az új gazdihoz. Az örökbefogadás költsége: 4 000-11 000 forint. Érdeklődni a 46/345103-as telefonszámon lehet hétköznap 8:00 és 15:30 óra között.


Csövi

Csövi ötéves, közepes testű, keverék, kan. Lyukóbányáról került be a gyepmesteri telepre körülbelül egy hónapja. Kezdetben nagyon félt és bizalmatlan volt, de azóta sokat fejlődött, viszont még mindig új kutyának számít. Nyitottá vált és szerethető, barátságos lett. Más ebekkel jól összeszoktatható.


Jumbo

Jumbo hatéves, stafford jellegű, nagy méretű kan. Fajtájához értő gazdit kíván. Előélete és megélt tapasztalatai miatt, sok szeretetre és foglalkozásra van szüksége. Energikus, ezért mindennapos testmozgást igényel, súlyhúzásban kitűnően jeleskedik. Remek területvédő, házőrző eb válhat belőle, de egyedüli kutyusnak ajánlott.


Éber egyéves, közepes testalkatú, keverék kan. Az Újgyőri főtérről került be a Miskolci Állategészségügyi Telepre. Barátságos, érdeklődő típus, könnyen tanítható. Valószínűleg sokat fog még fejlődni, ha gondos, türelmes kezekbe kerül. Lakásban és kertben egyaránt tartható családi kutyus.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában