Tündérszépek 2020

2019.11.12. 16:00

Soltész Rita Dorina jutott tovább a Tündérszépek döntőjébe

Véget ért szépségversenyünk regionális fordulója, melyből a zsűri már kiválasztotta kedvenceit. Hamarosan ismét olvasóinkon a sor.

Fotó: Kozma István

A több mint 700 nevezővel induló Tündérszépek 2020 regionális mezőnyéből a szakmai zsűri döntése alapján Soltész Rita Dorina I. helyezettként továbbjutva már biztosan képviseli megyénket az országos döntőben. Rita a megyei megmérettetésből is első helyen jutott tovább, így esélyekkel indul a legszebbek között.

Addig azonban még izgalmas események várnak a Tündérszépekre. November 19-én indul az ország közönségkedvenceinek versenye, melynek tétje, hogy olvasóink értékelései alapján ki csatlakozik közülük a döntős csapathoz.

Az így teljessé váló mezőny december elején felkészítő táborba vonul, ahol profi csapat – mentorként Kocsis Korinna és Béres Alexandra is – segíti majd őket abban, hogy minél előkelőbb helyezést érjenek el a januári döntőben.

A tét óriási, hiszen a Tündérszépek 2020 győztese egy teljes évig használhat egy Mercedes-Benz A220 4Matic személyautót a Mercedes-Benz Hovány jóvoltából. Emellett további egzotikus utazások és modellszerződés is vár a legszebbekre.

A regionális forduló eredménye a boon.hu/tunderszepek oldalon tekinthető meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában