Gazdit keresünk

2019.11.27. 16:30

Három sátoraljaújhelyi kutyus vár gazdára e héten

Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival.

Csibész

Ezen a héten a Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány lakóiból mutatunk be hármat Sátoraljaújhelyből. „Kutyáink oltva, chipezve, a nőstények ivartalanítva vannak. Mindezért 7.000,- Ft-os költségtérítést kérünk, valamint azt, hogy egy életen át gondoskodjanak az állatról.” Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: 06-30/576-8935, 06-20/24-1161.


Csibész

Csibész hároméves, keverék, nagy termetű, eleven, erőteljes kan. A nyári hőségben napokon át kóborolt, amire egy állatbarát figyelt fel. Kicsit sovány volt, de mára megerősödött. Szeret sétálni, bár nagyon húz, ezért határozott gazdi szükséges számára, akivel kiadós együttlétek alkalmával levezetheti az energiáját.


Susy

Susy kétéves, golden retriever jellegű szuka. Egy patak partján találták tele kullanccsal. Kedves, ám roppant mozgékony kutyus. Sajnos sétálni ritkán van alkalma, viszont a futtatóban remekül érzi magát. Szereti a hasát, mondhatni kicsit falánk, ám ezt a plusz kategóriát magától leugrálja. Kertes házba ajánlott, családi kedvencnek.


Füzi

Füzi kétéves, shar-pei jellegű szuka, aki szilveszterkor kóborolt el. Chip nem volt benne és nem kereste a gazdája sem. A feje a fajtáját jellemzi, viszont dús, hosszabb szőr fedi a testét. Átesett egy szemműtéten, ezért most soványka, viszont gyönyörű, érdekes külsejű, mozgékony kutya. Szeret a futtatóban bóklászni, családi házba, szerető gazdinak ajánlott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában