Esküvői fotópályázat 2019

2019.10.08. 16:00

Puszi helyett nadrág varrás

Megannyi megható, érzelmes, vicces vagy romantikus képet és történetet ismerhettünk meg a 2018-as pályázat során, ezért úgy döntöttünk, hogy nem maradhat el a folytatás. Hogy mi lehet a története egyik-másik különleges helyszínen készült esküvői képnek? Sorozatunkban erre keressük a választ. Ezúttal a Tóth házaspárral ismerkedhetünk meg.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Tóthné Homonnai Enikő és Tóth Roland egy radostyáni szórakozóhelyen ismerkedett meg 2013. február 22-én, egy közös baráti társasággal rendezett buli alkalmával. Már az elején kölcsönös volt a szimpátia, így hamar ki is alakultak közöttük a gyengéd érzelmek.

A lánykérés 2016-ban a 26-i karácsonyi ebéden történt. Sajóbábonyban voltak Enikő nagyszüleinél, amikor Roland egy közös képekből összevágott saját kisfilmmel lepte meg kedvesét. Miután végignézték a családdal, Roland letérdelt és megkérte Enikő kezét.

A polgári esküvőjük Sajóbábonyban volt, ezután Sajószentpéteren a római katolikus templomban tartották az egyházi szertartást. A templomhoz vezető utat gyalog, zenekar kíséretében tették meg a menyasszony szülői házától. A templomba indulás előtt esett meg az egyik emlékezetes és vicces pillanat. Enikő ült a széken, Roland le akart elé guggolni, hogy adjon neki egy puszit, de közben elszakadt a nadrágja. Nem volt mit tenni, a menyasszonynak azon sebtiben meg kellett varrnia a nadrágot.

A lakodalom a menyasszony szüleinek házánál volt, igazi falusi, sátras lagzit szerveztek zenekarral, helyszínen készült ételekkel, vőféllyel. Remek volt a hangulat, amit az is bizonyít, hogy hajnal 5-ig mulatott a násznép és az ifjú pár.

Mivel közel áll hozzájuk a természet, ezért választották a fotózás helyszínéül a varbói tavat, illetve Varbó-Fónagyságot. Több kép is szóba került, amit szívesen beküldtek volna a pályázatra, így a barátok és család véleményét kérték segítségül, akik ezt a képet választották.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában