Esküvői fotópályázat 2019

2019.10.15. 13:00

Leánykérés a vízesés alatt

Megannyi megható, érzelmes, vicces vagy romantikus képet és történetet ismerhettünk meg a 2018-as pályázat során, ezért úgy döntöttünk, hogy nem maradhat el a folytatás. Hogy mi lehet a története egyik-másik különleges helyszínen készült esküvői képnek? Sorozatunkban erre keressük a választ. Ezúttal az Elek-Kovács házaspárral ismerkedhetünk meg.

Zöldi Anikó

Elek-Kovács házaspár

Elek Nóra és Kovács Péter 2017-ben ismerkedett meg a munkahelyi szünetük alatt, innentől kezdve véletlenül mindig összefutottak és beszélgettek. Ez így folytatódott pár hónapig, majd Péter összegyűjtötte a bátorságát és elhívta randevúzni Nórát, amit a lány már nagyon várt. Már az első randin kiderült, hogy a pár egy hullámhosszon van, nem volt az a kínos csend, hanem nagyon jól érezték magukat egymás társaságában, folyamatosan beszélgettek. Fel sem tűnt nekik, mennyire elszaladt az idő, még a vendéglátóhelyen nem szóltak hogy záróra. Egyre több időt szeretek volna egymás közelében tölteni, így egy idő után össze is költöztek.

Kicsivel több, mint egy évvel az első randevújuk után, egy közös nyaraláson vettek részt. Egy dzsungeltúra volt az egyik kikapcsolódási lehetőség, ahol ellátogattak egy festői szépségű vízeséshez. Péter magához ölelte kedvesét a vízesés alatt és elkezdett beszélni az érzéseiről, majd megkérte Nóra kezét. Nagyon megilletődött, de persze boldogan mondott igent.

Elek-Kovács házaspár

Az esküvőjüket a megismerkedésük második évfordulójára tervezték, így alakult ki, hogy egy vasárnapi lakodalmon vehettek részt a vendégek. Idén augusztusban tartották az esküvőjüket.

Péter a megismerkedésük előtt még soha nem járt Miskolc környékén, amikor Nóra bemutatta a szüleinek, elmentek kirándulni Lillafüredre, és a táj első pillantásra megfogta Pétert, így nem is volt kérdés, hogy hol legyen az esküvői fotózás.

Szavazz a Elek-Kovács házaspárra! További képek és szavazás ezen a linken keresztül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában