Esküvői fotópályázat 2019

2019.10.16. 13:00

Kétszer is igen a középiskolás szerelemtől

Megannyi megható, érzelmes, vicces vagy romantikus képet és történetet ismerhettünk meg a 2018-as pályázat során, ezért úgy döntöttünk, hogy nem maradhat el a folytatás. Hogy mi lehet a története egyik-másik különleges helyszínen készült esküvői képnek? Sorozatunkban erre keressük a választ. Ezúttal a Hogya házaspárral ismerkedhetünk meg.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Hogya-Tóth Lili Anna és Hogya Zoltán kapcsolata 2014 novemberében kezdődött, amikor a középiskolában egy osztályba kerültek. Hamar barátok lettek, de mindketten többet is éreztek a másik iránt. Másfél évig vártak, mire fel merték vállalni az érzelmeiket és hivatalosan 2016 áprilisa óta alkotnak egy párt.

Az eljegyzés 2018. május 6-án történt, amiben egy kissé viccesre sikeredett. Előtte egy héttel, amikor Zoltán elhozta a gyűrűt, a párja meglátta, hogy nagyon rejteget valamit és végül meg is találta, így a nagy kérdés a szoba közepén hangzott el, teljesen spontán. Amikor a fiú letérdelt, Lili zokogva a nyakába borult és igent mondott. A hivatalos eljegyzés pedig Debrecenben történt baráti körben, ahol szerencsére még mindig igen volt a válasza.

Az esküvőt 2019. augusztus 24-én tartották a sátoraljaújhelyi Csillagfény Panzióban. Már előtte 10 hónappal elkezdték a szervezkedést, hogy minden időben készen legyen a nagy napra, aztán néhány héttel az esküvő előtt szinte mindent újra kellett szervezniük, de végül minden jól alakult.

A fotózás fő koncepciója az volt hogy természetes és spontán képek készüljenek, amik tükrözik a kapcsolatukat és őket, nem akartak sablonos fotókat az albumban látni. Helyszínül a füzérradványi Károlyi-kastély gyönyörű parkja szolgált, mert amikor Zoltán először ott járt, eldöntötte, ha egyszer megházasodik, akkor az esküvői fotózást ott szeretné megtartani. Azért ezt a képet választották, mert mindkettőjüknek ez volt az egyik kedvence, és egy olyan természetes pillanatot ad vissza, amit szerettek volna megörökíteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában