Esküvői fotópályázat 2019

2019.10.10. 16:00

Képszakadás a lánykérésen

Megannyi megható, érzelmes, vicces vagy romantikus képet és történetet ismerhettünk meg a 2018-as pályázat során, ezért úgy döntöttünk, hogy nem maradhat el a folytatás. Hogy mi lehet a története egyik-másik különleges helyszínen készült esküvői képnek? Sorozatunkban erre keressük a választ. Ezúttal a Lobozar házaspárral ismerkedhetünk meg.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Lobozar-Farkas Helga és Lobozar Antal 2013. július 27-én találkozott először Londonban. Akkor mindketten ott éltek, és elmentek egy londoni magyaroknak rendezett buliba. Tóni odalépett a lányhoz, hogy „szia Helga!”, holott még sosem találkoztak, Kiderült, hogy egy korábbi buliban már látta őt leendő kedvese, és kinyomozta, hogy hogy hívják, így legközelebb megszólította – így indult a kapcsolatuk.

Az eljegyzésük a negyedik évfordulójukon történt Tihanyban. Egy romantikus vacsora közepette ereszkedett térdre Tóni szerelme előtt és kérte meg a kezét. Helga annyira megilletődött, hogy nem is emlékszik, mit mondott neki pontosan a párja, teljes képszakadást élt át a meglepettségtől és hirtelen el is felejtett igent mondani. Persze ez nem maradt el végül és 2019. augusztus 23-án Lillafüreden össze is házasodtak.

A fotózás is itt zajlott, mert mindketten imádják Lillafüredet, Miskolc legromantikusabb helyszínének gondolják. A fényképeken pedig az egymás iránt érzett mély szerelmet akarták megörökíteni. Szívük szerint mindegyik képpel neveztek volna, de ez lett a kedvencük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában