Esküvői fotópályázat 2019

2019.10.14. 13:00

A leopárd gyorsaságú tűzoltó-vőlegény

Megannyi megható, érzelmes, vicces vagy romantikus képet és történetet ismerhettünk meg a 2018-as pályázat során, ezért úgy döntöttünk, hogy nem maradhat el a folytatás. Hogy mi lehet a története egyik-másik különleges helyszínen készült esküvői képnek? Sorozatunkban erre keressük a választ. Ezúttal a Gál házaspárral ismerkedhetnek meg.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Gálné Bacskay Adrienn és Gál Attila 2016 augusztusában találkozott először, Adri munkahelyének családi napján, ahová tűzoltókat hívtak „habpartit” csinálni. Mivel a gyerekek nem kifejezetten érdeklődtek a tűzoltóautó iránt, így Adri és egy kolléganője mászott fel rá. Attila ekkor vette észre őt és (ahogy Adri fogalmazott) „leopárd gyorsasággal” utána mászott. A lány mindent megkérdezett, megnézett, mint a gyerekek, Attila pedig lelkesen mutogatta az autón, hogy mi micsoda, természetesen a sziréna és a mikrofon sem maradhatott ki.

2018 januárjában Adri egy gyűrűt kapott születésnapjára, ami inkább „foglaló” volt, nehogy valaki más megelőzze Attilát, de klasszikus lánykérés nem volt, ők ezt tartják kézfogónak.

Az esküvőjük Miskolcon volt, a fergeteges lagzi pedig Lillafüreden, a Régiposta Panzióban, ahová természetesen egy tűzoltókocsi volt a felvezető autójuk, ami a ceremónia után lepte meg a násznépet. Az egyik legemlékezetesebb momentum az volt, mikor az igen kimondása után a két saját gyertyájukkal egy harmadik, közöset kellett meggyújtani. Mire eljutottak odáig, a gyertyák elolvadtak és beleragadtak a gyertyatartókba, így elég nehezen sikerült kicibálni belőlük. Attila segíteni akart feleségének, de egy erőteljes rántás után az összes forró viasz a kezén landolt, amit hősiesen, összeszorított foggal tűrt. Persze túlélte és sikerült meggyújtani a közös gyertyát is. A lakodalom nagyon jó hangulatban telt, hajnal négyig húzták a zenészek a házaspár nótáját.

A fotózást két helyszínen tartották: mivel Adri kazincbarcikai, így a barcikai Csónakázó-tó volt az egyik, a másik pedig Attila munkahelye, a tűzoltóság. Azért esett erre a képre a választásuk, mert imádják ezt a fotót, illetve mert ez példázza, hogy az élet minden területén csapatmunkában dolgoznak – a tűzoltást is ki kell tanulnia egy tűzoltófeleségnek, mesélte Adri.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában