Tündérszépek 2020

2019.09.19. 16:00

Tarcal görkoris Tündérszépe

Sorban érkeznek a nevezések a Tündérszépek versenyre, ezúttal Cintiát ismerhetitek meg.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Fotó: Kozma István

Cintia 17 éves tanuló, Tarcalon él. A barátai szerint nagyon aranyos és kedves lány, békés és nem szeret veszekedni. Kedvenc elfoglaltsága a görkorizás és szereti a diszkózenét.

Bár szépségversenyen még nem indult, de többször szerepelt már portálunkon és az Északban nap lányaként. Nagyon jól érezte magát a fotózások alkalmával, így amikor Kozma István kollégánk megkérdezte, hogy volna-e kedve elindulni a Tündérszépek versenyen, örömmel mondott igent és nevezett be ő is.

Reméli, hogy a verseny által több tapasztalatra is szert tehet e téren és talán a modellkarrierje is elindulhat, ugyanis nagyon vonzza ez a világ.

Mindig is szerettél volna nap lánya lenni, de annál egy kicsit mégis több? Egy nap hírnév helyett egy kicsit többre vágysz? Szeretnél részt venni egy életre szóló kalandban? Az ősz folyamán lapunk és hírportálunk, a Borsod Online is csatlakozik egy új országos szépségversenyhez, azaz megyénkben is keressük 2020 Tündérszépét, aki akár te is lehetsz!

Légy te a Tündérszépek 2020 nyertese! Jelentkezz még ma!

Kocsis Korinna szerint a Tündérszépek jó kiugrási lehetőség Fotó: Márton Botond

Eddig megjelent Tündérszépek versennyel kapcsolatos cikkeink:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában